2777
2789
عنوان

آیت الکرسی......💙🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 21 پست
شما که از این آیه پاک حسه خوبی میگیری موقع خوندن واسه عزیزم دعا کن کنکورشو پزشکی بیاره اجرت با خدا ق ...

مطمئن باش با پشتکاری که داره من مطمئنم قبول میشه

توکل به صاحب آیت الکرسی

خدایا کشورم را از جنگ ، دروغ و خشکسالی در امان بدار.      داریوش کبیر
خوندم

قبول باشه مهربونم ❤️🤲

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مطمئن باش با پشتکاری که داره من مطمئنم قبول میشه توکل به صاحب آیت الکرسی

ای جونم 🥺 چه حسه خوبی دادی الهی هرچی میخوای خدا بهت بده 

الهی آمین 🥺 آجی اگه پزشکی بیاره به نیتت صد بار این الکرسی میخونم🥺🤲

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
ای جونم 🥺 چه حسه خوبی دادی الهی هرچی میخوای خدا بهت بده  الهی آمین 🥺 آجی اگه پزشکی بیاره به ...

🌹🌹🌹

خدایا کشورم را از جنگ ، دروغ و خشکسالی در امان بدار.      داریوش کبیر
🌹🌹🌹

🌹💙

برات دعا کردم. زود همه چی خوب میشه

💚

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔