2777
2789
باشه ممنون💕 مامایی میخونید؟ چه رتبه ای میخاد ؟منطقه سه هستم  مامایی خیلی دوست دارم

آره گلم مامایی میخونم 

منطقه ۳ اشتباه نکنم ته تهش ۱۰هزار باشه

باز دقیقش رو از سایت قلم چی چک کن

تاریک ترین لحظات شب درست قبل از طلوع خورشیده... مشاور کنکور
عزیزم این وبینار رو چطور شرکت کنم 

این وبینار مال هفته پیش بود تموم شد 

جدیدش رو گذاشتم تاپیک آخرمو ببینی 

رضایت های وبینار قبلی هم تو کانالی که نوشتم هست میتونی بری ببینی

۱۸ نفر بودن سری پیش

برنامه هاشونم هنوز مونده تا فردا قراره براشون اصلاح کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این وبینار مال هفته پیش بود تموم شد  جدیدش رو گذاشتم تاپیک آخرمو ببینی  رضایت های وبینار ...

عزیزم دیدم تاپیک آخرتون هزینه داشت فک کنم بعد من نمیتونم هزینه ای پرداخت کنم برای لین گفتم 

کنکوری ام دوازدهم لطفا تو تاپیکام بیاین کمکم کنید بیشترش راجب درس و بهم یکم انگیزه یا انید بدین ممنون میشم ازتون 
عزیزم دیدم تاپیک آخرتون هزینه داشت فک کنم بعد من نمیتونم هزینه ای پرداخت کنم برای لین گفتم 

حقیقتا منم براش وقت صرف میکنم 

الان یه وبینار همینجوری رو بخواین جای دیگه شرکت کنین بالای ۲۰۰ تومن هست من هزینه رو هم یجوری گذاشتم که همه بتونن شرکت کنن🌱

حقیقتا منم براش وقت صرف میکنم  الان یه وبینار همینجوری رو بخواین جای دیگه شرکت کنین بالای ۲۰۰ ...

بله حرف شما درسته من بودجه شو ندارم عزیزم خودم دانش اموزم و منبع درامدی ندارم

کنکوری ام دوازدهم لطفا تو تاپیکام بیاین کمکم کنید بیشترش راجب درس و بهم یکم انگیزه یا انید بدین ممنون میشم ازتون