mahiabii مدیر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 1622 عنوان بعد کنکور... | مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 34 پست اصلا حس و حال درس خوندن ندارم بنظرتون بعد کنکور عذاب وجدان میگیرم؟😶😶😕 1401/11/20 | 20:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
matinash عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2057 باشه ممنون💕 مامایی میخونید؟ چه رتبه ای میخاد ؟منطقه سه هستم مامایی خیلی دوست دارم آره گلم مامایی میخونم منطقه ۳ اشتباه نکنم ته تهش ۱۰هزار باشهباز دقیقش رو از سایت قلم چی چک کن تاریک ترین لحظات شب درست قبل از طلوع خورشیده... مشاور کنکور
matinash عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2057 عزیزم این وبینار رو چطور شرکت کنم این وبینار مال هفته پیش بود تموم شد جدیدش رو گذاشتم تاپیک آخرمو ببینی رضایت های وبینار قبلی هم تو کانالی که نوشتم هست میتونی بری ببینی۱۸ نفر بودن سری پیشبرنامه هاشونم هنوز مونده تا فردا قراره براشون اصلاح کنم تاریک ترین لحظات شب درست قبل از طلوع خورشیده... مشاور کنکور
دختر_کنکوری_ناراحت عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1080 این وبینار مال هفته پیش بود تموم شد جدیدش رو گذاشتم تاپیک آخرمو ببینی رضایت های وبینار ... عزیزم دیدم تاپیک آخرتون هزینه داشت فک کنم بعد من نمیتونم هزینه ای پرداخت کنم برای لین گفتم کنکوری ام دوازدهم لطفا تو تاپیکام بیاین کمکم کنید بیشترش راجب درس و بهم یکم انگیزه یا انید بدین ممنون میشم ازتون
matinash عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2057 عزیزم دیدم تاپیک آخرتون هزینه داشت فک کنم بعد من نمیتونم هزینه ای پرداخت کنم برای لین گفتم حقیقتا منم براش وقت صرف میکنم الان یه وبینار همینجوری رو بخواین جای دیگه شرکت کنین بالای ۲۰۰ تومن هست من هزینه رو هم یجوری گذاشتم که همه بتونن شرکت کنن🌱 تاریک ترین لحظات شب درست قبل از طلوع خورشیده... مشاور کنکور
دختر_کنکوری_ناراحت عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1080 حقیقتا منم براش وقت صرف میکنم الان یه وبینار همینجوری رو بخواین جای دیگه شرکت کنین بالای ۲۰۰ ... بله حرف شما درسته من بودجه شو ندارم عزیزم خودم دانش اموزم و منبع درامدی ندارم کنکوری ام دوازدهم لطفا تو تاپیکام بیاین کمکم کنید بیشترش راجب درس و بهم یکم انگیزه یا انید بدین ممنون میشم ازتون