2777
2789
عنوان

سوال در مورد قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 17 پست

عزیزم مراحل زیر رو باهم انجام بده:

۱) خودتو براش آماده کن، برای مراسم عقدت خرید کن. مثلا یه شالی ، دسته گل مچی ای، خودکاری برای امضای سند ازدواج ، لباس عقد و اینا. نمی خواد همه شو بگیری یکی بگیری کافیه. به نیت عقد و ازدواج بگیر و ابداً هم تا روز عقد ازشون استفاده نکن و گهگاهی نگاهشون کن و حس کن که که داری ازشون تو روز عقدت استفاده می کنی.

۲) تجسم کن. به طور مرتب قبل خواب یا صبح ها بلافاصله بعد بیدار شدن یا وسط روز موقع ریلکس کردن چشماتو ببند و یه آهنگ ملایم و بیکلام بذار تو گوشت و با خوشحالی مراسم عقدت رو تجسم کن. فقط لطفا همیشه یه سناریوی تکراری رو تجسم کن و هربار تجسمت تغییر نکنه. خودتو هم اول شخص تجسم کن نه از دور و خارج از گود. مثلا تجسم کن که عزیزانت دارن بهت تبریک میگن و کاملا اون لحظات رو حسش کن. اولش شاید سخت باشه ولی کم کم تجسمت بهتر میشه. اول قبل تجسم خودتو ریلکس کن بعد شروع کن تجسم کردن.  

۳) شکرگزاری کن. هر روز با آرامش و حس خوب در یه دفتری بنویس که بارالها هزاران مرتبه شکرت که خیلی راحت و عالی و زود و پربرکت با مرد ایده آلم ازدواج کردم و در کنارش خیلی خیلی احساس آرامش و خوشبختی دارم و حالم خوبم. سه مرتبه هم بعدش بنویس:

الهی شکرت الهی شکرت و الهی شکرت 

۴) حس و حالتو نه دائماً ولی غالباً مثبت نگهدار…احساس کن که شوهرداری و سعی کن خودتو برای همسرداری آماده کنی. مثلا یه تیکه جهیزیه بگیر برای خونت مثل ست فنجان نعلبکی و بگی با این برای شوهرم چای میریزم یا غذاهای متنوع رو یادبگیری و فکر کنی به زودی تو‌ خونه خودت قرار آشپزی کنی و اینا. کلاً ایمان بیار که میشه. محال نشه… دیر یا زود عروس میشی 👰🏻‍♀️💍

۵) پنجشنبه ها همون نامه شکرگزاری به اضافه ویژگی های ایده آل مدنظرت رو با مداد تو کاغذ سفید تمیز بنویس و بسپر به آب روان… 

استمرار و انضباط شرط دستیابی به موفقیته

همت کن که انشالله طی یکی دو سال به نیکی مزدوج میشی🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک عمیق کار کردم قانون جذب همون توکل واقعیه و خدا گفته پاسخ متوکلان واقعی را ب بهترین نحو میده

درسته اگه از این زاویه بهش نگاه کنیم کار اشتباهی نیست. من فقط با اون بخشی که صرفا به کائنات و انسان توجه میکنه موافق نیستم.

«اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»
2790
2778
2791
2779
2792