2777
2789
عنوان

عفونت شدید چشم

1460 بازدید | 19 پست

۵ ماه چشمام عفونت کرده تا الان یه کم هم درست نشده ۳ بار هم دکتر رفتم قطره داد هیچ فایده ای نداشت الان عفونت به حدی رسیده که پلک هام هم به هم می‌چسبه اگه شما تجربه دارید لطفا منو راهنمایی کنید🙏🙏

واي دخترم دو روزه اينجور شده

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

البته اون كوچيكه نميذاره براش كاري كنم اما شما هر روز صبح بعد از خواب و شب قبل از خواب با قطره چكونه چاي سرد شده

از انتهاي چشم بريز كه بياد به ابتداي چشم

روزي يه بار هم با پنبه ي گلاب دار بكش به پلكات

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
پلک هاش هم میچسبه؟

حسابي

مدام هم اشك ميريزه

آنتی بیوتیک ، سیپلکس، باکتی ماید

من براس پسرم پماد اریترومایسین میزنم 

اینجا قطره باکتی ماید پیدا نمیشه 

پماد و میزنم ب انگشت تمیز سعی میکنم پلک و باز کنم روش بمالم اینجوری زود جواب میده 

البته اون كوچيكه نميذاره براش كاري كنم اما شما هر روز صبح بعد از خواب و شب قبل از خواب با قطره چكونه ...

تا حالا روش های طبیعی امتحان نکردم نمیدونم فایده داره یا نه میترسم بدتر بشه