من ظهر یه تایپیک زدم که من ۳۹ سالمه و نیاز به محبت و رابطه جنسی دارم،بعضیا گفتن ، ازدواج کن، خب اگه خواستگار داشتم که ازدواج میکردم، تا این سن هم تمام نیازامو سرکوب کردم ولی دیگه نمیتونم، بعضیا خودشون زود ازدواج کردن و با مشکلات افرادی مثل من آشنا نیستن و راحت قضاوت میکنن و هزار توهین و تهمت
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مشاورا مگه راهکار دارن من اصلا قبول ندارم چند بار رفتم و هچ نتیجه ای ندیدم
مطمئن باش از مشاوره با کاربرهای نی نی سایت که اکثرا خیلی جوان و بی تجربه هستند هم نتیجه ای نمی گیری. این سوالی که مطرح کردی، خودت باید به جواب برسی (با توجه به عقایدت، فرهنگ خانوادگی و در نظر گرفتن خیلی فاکتورهای دیگه...)
به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم
شما اولا کار اشتباهی نمیکنین.گناه نیست.الان هرکی برای خودش احترام قاعله و اعتماد بنفس داره و کسی به کسی جواب پس نمیده.الان ده سال بدنسازی هم بری بعد به یه بچه ۴ ساله توهین کنی با سلاح سرد تو روت وایمیسته و میخاد بزنتت.چون خودشو در حد تو میدونه.شما با نگاه به اخلاقت پسر مورد نظرتو پیدا کن.اگ ادم مستقلی هستی و با حد و مرزهای میخای جلو بری پسر سن پایین انتخاب کن.هم ازت سلطه میپذیرد و شما آزادی بیشتری دارید در کنارش.اگ دنبال رابطه برابر و شوهر سالار میگردی همسن خودت یا بزرگتر رفیق شو.با ادم لات یا کسی ک فک میکنه زرنگه رفیق نشو این ها از دور قشنگن و ماشین رابطه ی جنسی هستن هر دیقه میخان.و موندگار نیستن