2777
2789
عنوان

دوستی با جنس مخالف بدای دختر ۳۹ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 38 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه گناهه چرا خدا برا من موقعیت ازدواج جور نکرد،چرا خدا برا من این نیازا رو قرار داد

عزیزم یکی پولداره یکی فقیر

یکی تنهاست یکی ازدواج کرده

حالا خدا نخواسته دلیل نمیشه مابریم گناه کنیم

ولی اگر خودت مشکلی نداری برو با پسر

اینجا برای چی توضیح میدی ک میخوای همچین کاری کنی  

مشاورا مگه راهکار دارن من اصلا قبول ندارم چند بار رفتم و هچ نتیجه ای ندیدم

مطمئن باش از مشاوره با کاربرهای نی نی سایت که اکثرا خیلی جوان و بی تجربه هستند هم نتیجه ای نمی گیری. این سوالی که مطرح کردی، خودت باید به جواب برسی (با توجه به عقایدت، فرهنگ خانوادگی و در نظر گرفتن خیلی فاکتورهای دیگه...)

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

شما اولا کار اشتباهی نمیکنین.گناه نیست.الان هرکی برای خودش احترام قاعله و اعتماد بنفس داره و کسی به کسی جواب پس نمیده.الان ده سال بدنسازی هم بری بعد به یه بچه ۴ ساله توهین کنی با سلاح سرد تو روت وایمیسته و میخاد بزنتت.چون خودشو در حد تو میدونه.شما با نگاه به اخلاقت پسر مورد نظرتو پیدا کن.اگ ادم مستقلی هستی و با حد و مرزهای میخای جلو بری پسر سن پایین انتخاب کن.هم ازت سلطه می‌پذیرد و شما آزادی بیشتری دارید در کنارش.اگ دنبال رابطه برابر و شوهر سالار میگردی همسن خودت یا بزرگتر رفیق شو.با ادم لات یا کسی ک فک میکنه زرنگه رفیق نشو این ها از دور قشنگن و ماشین رابطه ی جنسی هستن هر دیقه میخان.و موندگار نیستن

مشاورا مگه راهکار دارن من اصلا قبول ندارم چند بار رفتم و هچ نتیجه ای ندیدم

عزیزم بعد اینجا انتظار راهکار داری؟ 

معلومه چند راه حل داری .ببین کدوم با شرایطت جوره .یا ارتباط درست یا غلط و پر پیامد .

ارتباط درست رو باید از خدا بخواهی و در کنارش نهایت این مراکز همسر یابی مطمئن .

نادرست که پر ریسکه و هر انسان آبروداری ،تن به این ریسک نمی‌ده خصوصا اگه مذهبی باشه .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
عزیزم یکی پولداره یکی فقیر یکی تنهاست یکی ازدواج کرده حالا خدا نخواسته دلیل نمیشه مابریم گناه کنیم ...

همینو بگو میخواد کار خودش رو بکنه ولی میاد اینجا جار می زنه راهنماییشم کنی ناراحت میشه انگار دودستی گرفتیمش که نره

عزیزم یکی پولداره یکی فقیر یکی تنهاست یکی ازدواج کرده حالا خدا نخواسته دلیل نمیشه مابریم گناه کنیم ...

مثلا من ۳۱سالمه هم مجردم هم بیکارو بی پول باید بشینم تا بمیرم چون خدا خواسته..پس منم هرکاری دلم بخاد باید بکنم و خدارو درنظر نگیرم