2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی قبول شدی 

من فرهنگیانم قبول شدم هم دبیری ریاضی هم تربیت بدنی جفتشو اوردم ولی خودم خیلی محدودیتاشو دوس نداشتم و علاقم به مهندسی کامپیوتر بود....دانشگاه رازی

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
رتبه ات چند شد؟من دوست دارم تربیت دبیری ریاضی قبول بشن

من ۲۰۰۰ شدم فرهنگیان به رتبه نی ب ترازه.. دبیری ریاضی خیلی سخته😑

دبیری تربیت بدنی راحتتره چون ازمون عملیت ک اوکی باشه حتی اگ ترازتم خوب نباشه جبرانش میکنه واست ولی بدیش اینه متقاضیش خیلیییی زیاااددهههه

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
من عاشق ریاضیم..اصلا سختیاش برام مهم نیست🥲🥲

نه قبل قبولیشو میگم سخته

خیلی خیلی تلاش میخاد

فک کن توی شهرت یا استانت چند نفر رقیبتن که توی مصاحبه مثلن ازت جلو بیوفتن

نه قبل قبولیشو میگم سخته خیلی خیلی تلاش میخاد فک کن توی شهرت یا استانت چند نفر رقیبتن که توی مصاحب ...

اره خیلی تلاش میخواد ..خیلی زیاد..ولی من نمیدونم از کجا شروع کنم چه حوری شروع کنم..چند سالی دور بودم خیلی چیزا اصلا کلا یادم رفته..نمیدونم با کدوم استادا باید ببینم..فیزیک مشکلمه..نمیدونم کدوم مباحثو حرف کنم اصلا هیچی..شمار کار مشاوره انجام نمیدید؟

اره خیلی تلاش میخواد ..خیلی زیاد..ولی من نمیدونم از کجا شروع کنم چه حوری شروع کنم..چند سالی دور بودم ...

درخواستتو قبول کردم عزیزم....شخصی پیام بده🌹

من تازه میخوام شروع کنم ..بنظرت چیکار کنم؟کدوم کلاس شرکت کنم؟نکته و تست نوکنده میخواد شروع بشه اونو ...

سلام عزیزم به این آیدی konkorihaa_ir پیام بده یک جلسه از فیلم کنکور فیزیک و برات ارسال میکنم اگر راضی بودی فیلم هارو تو دی وی دی برات میریزم به قیمت پایین تر میفروشم این فیلم ها از صفر تا صد هست مربوط به کلاس کنکور خودم هستش و کیفیت HD دارن و از پنل کاربریم برداشتم.