2777
2789
عنوان

ویروس جدید 😭😭🥱

| مشاهده متن کامل بحث + 3219 بازدید | 46 پست
ببین من شوهرم این ویروس و گرفت بعدش من وبچه هام گرفتیم خیلی میکروب سمجیه الان دوهفته گذشته هنوز علائ ...

شرفه هاتون خلطيه يا خشكه؟دختر منم كرفاه سرفش صدا ميده ولي خلط نداره خيلي سمجه واقعا دماغشم انگار شيلنگ اب باز شده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هرکسی یه چیزی میگه،یکی میگی کرونا،یکی میگه آنفولانزا و..من سه بار دکتر رفتم از بس حالم بد بود همگی گ ...

اینا دوقلو ان ،هردو هم امیکرون گرفتن هم آبان ماه آنفلوآنزا، ولی انقدر شدید نبود ،حالا یکیشون فقط آبریزش داره ،اما دخترم تب میکنه مدام و گرفتگی بینی و ....یکبار یکشنبه بردم دکتر یکبارم امشب ،هیچکدوم ندادن چرک خشک کن !

شرفه هاتون خلطيه يا خشكه؟دختر منم كرفاه سرفش صدا ميده ولي خلط نداره خيلي سمجه واقعا دماغشم انگار شيل ...

سرفه نداره اصلا ،دماغش خیییییلی درگیره و پشت حلقش پره نفس نمیتونه بکشه ،

تبش تا چند روز بود ؟ 

من وشوهرم که بدنمون قوی تر بود تب کمی کردیم ولی بچه هام طفلیا تب میکردن با استامینوفن وپروفن که تبش بند نمیومد با شیاف تبش و کنترل میکردیم دوشب تب داشتن وبعدش بدن درد و گلو درد شدید با آنتی بیوتیک خوب شدن ولی الان سرفه دارن که میگن باید دوره اش طی بشه تا خوب بشن

اینا دوقلو ان ،هردو هم امیکرون گرفتن هم آبان ماه آنفلوآنزا، ولی انقدر شدید نبود ،حالا یکیشون فقط آبر ...

آخی عزیزم

بچه ها بیشتر اذیت میشن.چطور با این اوصاف دارو ندادن!!گلم تب خیلی خطرناکه حتما حتما دوباره دکتر ببر و براشون آنتی بیوتیک بگیر

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️
شرفه هاتون خلطيه يا خشكه؟دختر منم كرفاه سرفش صدا ميده ولي خلط نداره خيلي سمجه واقعا دماغشم انگار شيل ...

سرفه هاشون خیلی خشک بود صدا دار هم بودن .ازبس سرفه کردن صداشون گرفته بود .با آنتی بیوتیک سرفه شون خلطی شد .الانم که دوهفته گذشته گهگاهی سرفه میکنه ولی باز سرفه ش خشکه

اره دختر منم همينه

خیلی سخته به خدا همیشه میگم خدایا مریضی بچه هامو به خودم بده ولی بچه هام هیچ وقت مریض نشن بعضی وقتا گریم میگیره طفلیا گناه دارن چقدر جون دارن اونم تو مریضی آب میشن .انشالله دخترت زودی زود خوب بشه

آخی عزیزم بچه ها بیشتر اذیت میشن.چطور با این اوصاف دارو ندادن!!گلم تب خیلی خطرناکه حتما حتما دوباره ...

دارو دادن ،اسپری و پلارژین و ....ولی آنتی بیوتیک نه، یکیشون اصلا تب نکرد فقط آبریزش، یکیشون مرتب تب میکنه از یکشنبه 

دوتا دکتر بردم ،میگن آنتی بیوتیک این ویروس رو بدتر میکنه ،عفونت ویروسی باید دوره اش بگذره

ببین من سه تا دکتر بردم دکتر اخر گفت این ویروس تو هیچچ علم و کتابی نیست 

انتی بیوتیکم روش تاثیر نداره راست میگه من سر خود به دخترم دادم هیچ تاثیری نداشت 

گفت باید دورش تموم بشه و تبش و کنترل کنی 

من به دخترم جوشونده آویشن میدم برا اب ریزشش نیوتادین میدم ایرکاست برا سرفه هاش و پروسپان اصل همون آلمانی قدیمیه 

برا سرفه هاشم اسپری هر ۶ ساعت

بخور آب جوش بده با بینی پاک بینیشو شستشو بده تا ترشحات سینوس و پشت حلقش خالی بشه که رو تب و سرفش خیلی تاثیر داره 

آب سیب بده شلغم و بپز توشو خالی کن عسل بریز توش بده بخوره 

اینو دکتر به من گفتت ها 

به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم 
دارو دادن ،اسپری و پلارژین و ....ولی آنتی بیوتیک نه، یکیشون اصلا تب نکرد فقط آبریزش، یکیشون مرتب تب ...

اونیکه تب میکنه شاید احتیاج به ازمایش داشتت باشه حتما به دکترش بگو ساید عفونت ادراری چیزی همراهش گرفته

به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم 
ببین من سه تا دکتر بردم دکتر اخر گفت این ویروس تو هیچچ علم و کتابی نیست  انتی بیوتیکم روش تاثی ...

اره اینام دکترهای باتجربه و خوبی هستن ،هردو گفتن آنتی بیوتیک بدترش میکنه ،حالا  سرفه نداره فعلا ،ولی سر ۶ ساعت تب میکنه ،ترشحات زرد و سفید و زیاااااااد از امروز گرفته ،متاسفانه اشتهاش هم خیلی کم شده ،منم خوراکی ها رو سعی میکنم بدم