2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شما هنوز خیلی مونده ب ما برسی ببین واست معلوم میشه😂

😄😄😄😄 باور کن اینجوری بهتره جمع میشه ی جا میبینم کیف میده☺ صبرم کمه نمیتونم هی منتظر قسمت بعدش بمونم الانم خوابم گرفت بستم قسمت ۴ و ۵ نگهداشتم واسه صبح😉

برای خوب شدن مامانم صلوات میفرستید دوستای نی نی سایتی؟😍
یعنی کشتش؟؟ دراز کشیده بود کی وقت کرد ورش داره بزنه 

خودش زد به خاب چکش هم که زیر بالش گذاشت وقت خاصی نمیخاد

کاربر جدید نیستم سالهاس اینجام درباره نام کاربریم سوال نکنید چون جوابش مشخص🙏
پروانه نیس اصلا چون خودش داره نابود میشه بس ک تو فکر نعیم هست بعدم این لنگ میزنه پروانه نیس

آخه قرار نیست که خود طرف اینکارو بکنه،یه گروه هستن از اعضای گروه یه نفرمیره،شایدرئیس مثلا پروانه باشه یا شهاب حسینی یا لیلا یا دوست دختر مهرداد صدقیان و....

پروانه قسمت اخر تو ی سکانس اومد خونه داشت لنگ میزد، کار ناتمومش هم همین قضیه ساحله

اره منم دیدم لاغرم هست.ولی اونموقع که ازباغ فرارکرد یاروکه لنگ میزدرضاپیش نعیم بود

قسمت اخرحلقه مژگان خیلی توچشم بود

قسمت اخرحس کردم پیش ساحل ۲نفرن یکی مردیکی زن

آخه قرار نیست که خود طرف اینکارو بکنه،یه گروه هستن از اعضای گروه یه نفرمیره،شایدرئیس مثلا پروانه باش ...

گروه که صددرصد هستن. همشونم بهزاد ساپورت میکنه. تو ناجا هم نفوذی دارن ولی مشکات نیس. دستیار رفیق مشکات ک موقع تعقیب صمد پشت فرمون بوده. تو باغم نمیدونم چطور میگن دونفر بود یا طرف زنه. مرده طرف یه نفرم بود. اناهینا افشارم و فصل بعد میاد زنه شهاب حسینیه، داستان دختر شهاب حسینی ام باز میشه و احتمال داره  با نعیم در رابطه با قاتل دخترش و گروگانگیر ساحل به یه چیز مشترک برسن.

چون عکس معروفم ک زانو زده کنار نعیم اسلحه گرفتن بالاسرشونن همینو نشون میده. پیرن مشکی نعیمم تو همین عکس فک کنم برا مرگ رضا پروانه باشه.

کار رضا پروانه نیس. قتل تو باغم رضا گردن میگیره بخاطر اینکه داره میمیره

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز