2789
بازم مطمئن نیستم چون دقیق یادم نمیاد فقط یجورایی یادم میاد 

اگر مطمئن نیستید خیر غسل نداره. کلا خیلیییییی به ندرت از لحاظ فیزیولوژی برای خانمها اتفاق میفته محتلم بشن

سلام😊 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونجا هم چن بار فرو..... بعدش رفتن حموم منم بیدار شدم

خب حله تا اخرش رفتن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

منتظر چی هستی خوب توضیح داد که😂

نه کامنت دوم کاملتر توضیح داد

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

خوابم سم بود الان دیگه میدونم بچه هارو لک لک ها نمیارن😂

نه دروغه ک میگن لک لکا میارن.مامان باباها میرن بیمارستان میخرن

من اتفاقا صبح پریودم بودم همینجوری شدم ولی چون بچه شیر میدم غسل کردم..اگ پریود نبودی غسل واجبه

پریودم یعنی واجب نیس؟چون پریودم تشخیص نمیدم واقعا ارضا شدم یانه