2777
2789
عنوان

ترس از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 80 پست
من یه بار یه مرده اومد خوابم گفت مرگ اصلا سخت نیست اون دنیا هم خیلی خیلی خوبه حتی بهم نشون داد که چق ...

من یه بار خواب دیدم ک مردم و بردنم جهنم نمیدونی همین الان ک یادم میاد چه جایی بود اشکام می‌ریزه اصلا نمیتونم بگم یه جای وحشت تاریک پر اتش

خدایاشکرت هزاران بار شکرت

از جون دادن  شاید خنده دار باشه ولی از خاک کردن میترسم همش میگم خدا کنه تو دریا خفه بشم

حق داری از جون دادن بترسی عزیزم،ولی مرگ توی دریا بیشتر از اون چیزی که فکر کنی ترسناکه،از بدترین مرگهاست،به قدری عذاب میکشی که میگن خدا نصف گناهان کسی که این مدلی میمیره رو میبخشه! اگر از عذاب قبر میترسی،بعید میدونم عذاب قبر ربطی به خوده قبر داشته باشه،در اصل نفْسه توئه که اون شب قراره عذاب بکشه نه جسمت!چه توی قبر باشی چه نباشی

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حق داری از جون دادن بترسی عزیزم،ولی مرگ توی دریا بیشتر از اون چیزی که فکر کنی ترسناکه،از بدترین مرگه ...

من آدم خوبی نبودم ولی همش سعی کردم کاری نکنم دلی نشکنم با اینکه هزار بار دلم شکسته کار خطایی نکردم ولی بازم داغونم وقتی ب ذهنم میرسه 

کاش من بمیرم جهنم هم برم بهتره تا بعضی هارو ببینم ایتجا و شاهد بدبختیام باشم

خدا نکنه گلم،این چه حرفیه؟ تو که از آینده خبر نداری،شاید از فردا دنیا همون جوری شد که تو دوس داری،شاید یه روزی اومد که از خدا طلب طول عمر کردی! در همیشه روی یه پاشنه نمیچرخه،پایانِ شب سیه،سپید است

خدا نکنه گلم،این چه حرفیه؟ تو که از آینده خبر نداری،شاید از فردا دنیا همون جوری شد که تو دوس داری،شا ...

واقعا یه شبایی فکر نمی‌کردیم و صبح شد یه اتفاقایی ک غیر ممکن بود و خدا درست کرد الآنم ک بچه دار نمیشم میگم حتما میخام بمیرم خدا بچه نمیدتم

حق داری از جون دادن بترسی عزیزم،ولی مرگ توی دریا بیشتر از اون چیزی که فکر کنی ترسناکه،از بدترین مرگه ...

واقعا نمی‌دونستم 😭

واقعا حس بدی حتی فکر کردن بهش

اوهوم،مخصوصا من که کلی حق به گردنمه،پوست کلفت هم تشریف دارم و هیچ حرکت مثبتی برای جبران خطاهام نمیکنم😑خدا خودش عاقبت هممون رو به خیر کنه

من قبلا خیلی ترس از مرگ داشتم.اما الان باهاش کنار اومدم.مرگ یک نعمت از طرف خداوند مهربون

بدان که نعمت ها و تلخیها...وسیله آزمایش اند تا سپاسگزار و ناسپاس شناخته شوند...سوره زمر آیه۴۹
اصلا میترسم دربارش سرچ کنم ک بخونم در این حد الهی خدا پاکمون کنه بعد ببرتمون

الهی آمین

بدان که نعمت ها و تلخیها...وسیله آزمایش اند تا سپاسگزار و ناسپاس شناخته شوند...سوره زمر آیه۴۹
اوهوم،مخصوصا من که کلی حق به گردنمه،پوست کلفت هم تشریف دارم و هیچ حرکت مثبتی برای جبران خطاهام نمیکن ...

الهی آدم وقتی حقی ب گردنشه ولی روش نمیشه ب طرف بگه چکار باید بکنه

چیزی که ترس داره اعمالمون هست.انشاالله پاک بریم.وگرنه مرگ برای همه هست هرچقدر عمرکنیم حتی ۱۲۰سال بالاخره باید رفت

میترسم آرزوم برآورده نشه بمیرم میترسم مرگ عزیزان ببینم ...بیشترین ترسم فقط اینه ک تو قبر زنده. بشم همش فکر میکنم پدر بزرگم مادربزرگم ک مردم چی ب سرشون آمده 

من آدم خوبی نبودم ولی همش سعی کردم کاری نکنم دلی نشکنم با اینکه هزار بار دلم شکسته کار خطایی نکردم و ...

ترس از مرگ چیزه بدی نیست عزیزم،اتفاقا بهش سفارش هم شده،چون ترس از مرگ قدرت بازدارندگی داره و میتونه خیلی جاها آدمهارو موقع خطا کردن متوقف کنه!

البته ترسی بالاتر از ترس از خدا نداریم،یعنی اگر با آدمی رو به رو شدی که از خدا میترسه فقط از وجودش فیض ببر😁