2777
2789
عنوان

خانوما بیایید...😁

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 30 پست
خداوکیلی نظرارو که میبینم بیشتر به مجرد بودن فکر میکنم 😂

مجردا میگن متاهلی ،متاهل ها میگن مجردی 

اصن یه وضعی😂

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما اقوامیم من ،چون اون موقع ایشون تهران کار میکردن و اهل تیپ زدن و این چیزا بودن ی حسایی بهم میگفت خ ...

خوشبخت باشین

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
اره تو تصوراتم☹️🤣

چطوری تصور میکردی😂

هیچ وقت فکر نمیکردم زندگی انقددددددد بهم سخت بگیره له شدم زیر بار این زندگی 

چقد منی تو

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁

😂😂از اون مدیر عامل خشک ومغرور بعید بود.  من ازش خوشم میومد ولی اون بعدا اعتراف کرد اولین بار که برا اساخدام رفتم تو یه نگاه عاشق من شده😂😂میگفت عاشقی کاری باهام کرد لستخدامت کردم 😂الکی میگه من خودم بچه زرنگ بودم ها

❤تو از اول گفتی بیا مثل دوتا رفیق کنار هم باشیم.( واز اون روز تو شدی تمام وجودم رفیق)(همسرم جانم) 😘❤ 
چطوری تصور میکردی😂

چه میدونم همسایمون بود خوشم میومد ازش همیشم تو تفکراتم اون شوهرم بود و ما خوشبخت بودیم اون کلا منو نمیدید اما کائنات کار خودشو کرد🫥

.                            

😂😂از اون مدیر عامل خشک ومغرور بعید بود.  من ازش خوشم میومد ولی اون بعدا اعتراف کرد اولین بار ...

ایول 😂 خوشبخت باشید 

و منی ک از بچگی عقد بودم

چطوری؟؟😕

یعنی نشون بودی واسه کسی