چند تا هستن شایدم یک نفره با چند ایدی میان داستان میسازن که فلان حاجت محالو داشتن ازدواج محال مریضی سخت و..... نایب براشون خونده حاجت گرفتن آدمایی هم ک حاجت سخت دارن وسوسه میشن و اعتماد میکنن پول واریز میکنن حاجت گرفتنی هم در کار نیست...برای نایب سعی کنید از نزدیکان خودتون آدمای مورد اعتماد بسپارید اگر به هر دلیلی نشد فقط به سید ابراهیم کانال حق شناس بگید اصلا مجازی اعتماد نکنید پولتون ک حروم میشه هیچی حاجت نمیگیرید ایمانتون هم ضعیف میشه...انشالله هنه عاقبت بخیر بشید🌹🙏🏻♥️
سلام،میخاستم بهتون بگم من یک فرزند طلاقم ک از بدو تولدم افتادم تو تلاش ،تلاش برای ساختن و نشدن و نتونستن هی شکست خوردم و شکست خوردم و تنشهای زیاد تحمل کردم این روزا خانوم شدم و وقت ازدواجمه اما تنهام و پر از وحشت،وحشت شکست و الان میفهمم واقعا رنج نداشتن پدر و مادر هرروز چقدر وحشتناک تر از قبله،فقط باهاتون درد و دل کردم ممنون میشم برام دعا کنید که بالاخره کسی بیاد تو زندگیم ک قلبم و همه وجودم آروم بگیره خیلی تنم لرزیده همه این سالها😪❤من ی پرستار مهربونم ک عاشق مریضامم حتی تو اوج خستگی و بی حوصلگیم ،گاهی شده با اشکشون اشک ریختم،گاهی از نگرانیشون و چیزایی ک خبر ندارن اشک ریختم خیلی وقتا پیش اومده تا بیمارستانهای دیگه ک ارجاع شدن پیگیر احوالشون شدم و خبر نداشتن،خیلی وقتا تایم کمی ک خونه هستم ب فکرشون بودم ،خیلی وقتا با غم خیلی هاشون غصه خوردم با معجزات خیلی هاشون قلبم خندیده ،خلاصه ک با خیلی هاتون زندگی کردم و تو دلم پا ب پاتون اومدم و نفهمیدید خلاصه ما اینیم همشم بد اخلاق و جیغ جیغو نیستیم 😀 و قطعا خدا در من چیزی دید ک توی این حرفه قرارم داد ازش ممنونم ب هر حال❤
فامیل ما که انسان پرهیزکاری ،، پول نمیگرفت به ۴۰ روز یه تنه خوند،، ولی به دختر عموم مجبور شد پول بگیره خیلی سخت بود واسش ،، منم بهش پول دادم اذیت نشه،، حاجتمم محال نبود،، کار دادگاهی داشتم حل شد بعد ۵ سال و دختر عموم با شوهرش آشتی کرد همین
نه بابا تبلیغ چی سید ابراهیم شاگرد آیت الله حق شناسه ایشون چله رو معرفی کرده آدم مورد اعتمادی من دلسوزانه گفتم عزیزم نگفتم ک حتما از ایشون بگیرن گفتم اول نزدیکان خودتون اگه واقعا هیچکسو نداشتین سید مطمن ترین هست،، بچههایی م با چله آشنایی دارن ایشون میشناسن... من خودم چند مجاری نایب گرفتم اصلا حاجت نگرفتم بعد دیذم همون کاربر تو چنتا تاپیک دیگه هم آدرس نایب داده خب معلومه کاسبی راه انداختن
عزیزم نمیشه واسه همه تعمیم داد واقعا بعضی ها نیاز مالی دارن واینکارو انجام میدن درست وصحیح. شما این ...
اره ولی تو همین نی نی سایت هستن کسایی ک کاسبی راه انداختن به هرحال نمیشه اونام فکر کنن خیلی زرنگن و از اعتماد مردم سواستفاده کنن.. بعضیا وجدان ندارن واقعا و باید آگاه باشیم ب هرکسی اعتماد نکنیم