2777
2789
عنوان

خانمایی که درامد دارید بیاید لطفا🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها ینی چیزی بخرید ب اسم شوهرتون نمیزنید؟

نه اون چیزی میخره به اسم خودم میکنه چون تو کار خرید و فروش هم هست میگه مالیات اینا نیوفته ی خونه هم بعد ازدواج خرید حامله بودم سر پسرم اون به نام من

بچه ها شما حقوقتونو گفتید چقدر هست؟

من تازه رفتم سرکار شوهرم تا الان نپرسیده

ولی نمیدونم اگر واریز شد وپرسید چی بگم؟ راستشو بگم دیگه؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نه اون چیزی میخره به اسم خودم میکنه چون تو کار خرید و فروش هم هست میگه مالیات اینا نیوفته ی خونه هم ...

جالبه ،من به شوهرم میگم انشالله بعدا کار کردم با پولش طلا میگیریم خواسی میفروشیم چیزی میگیریم ولی به اسم خودم باید باشه ،یکم انگار سرسنگین شد ،به نظرت اشتباه کردم بهش گفتم این حرفو؟

طلا هاتو میفروشی بدی شوهرت یه کاری کنه  یا ماشینی چیزی بخرین ولی بندازی اسم شوهرت؟

فعلا دارم جمع می کنم خداروشکر ماشین و خونه داریم شوهرم هم سرکار میره احتمالا جمع کنم یه زمین بخرم تو شهرستان 

چجور شده که میگی لیاقت ندارن؟

من جداشدم حتی همون قبلش کلی پول کارکردم رو بهش دادم اگه تو پول دیدی منم دیدم یک ماه بعدش هم جدا شدیم کلا الان برای پول خودم سرم منت میذاره که دارم میدم منم حوصله بحث ندارم پای اعصاب بچه ام درمیونه وگرنه حالش رو جا میاوردم

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

جالبه ،من به شوهرم میگم انشالله بعدا کار کردم با پولش طلا میگیریم خواسی میفروشیم چیزی میگیریم ولی به ...

نباید بگی عزیزم این حرفا نزن به وقتش همون روز که قرار شد این. کارو کنید انجامش بده حرفشو نزن

اره بابا اشکال نداره به نظرم بگو 

اخه میگم نکنه هی بخواد از من قرض بگیره😐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نباید بگی عزیزم این حرفا نزن به وقتش همون روز که قرار شد این. کارو کنید انجامش بده حرفشو نزن

خب پس الان چی بگم بهش ،بعضی موقه ها میگه کار کردی با پول تو فلان کارو میکنیم  بهمان کارو میکنیم

قدیما یه چیزی میگفتن به ک ون بچه ات وفای شوهرت اعتماد نکن ما کردیم پشیمان شدیم باشد که درس عبرتی باشد برای دیگران

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.