2777
2789
عنوان

کیا خیلییی ماکارانی شون خوشمزه میشه؟😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 34 پست
ریا نباشه،من.

بفرما دیگه

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤

ابتدا پیاز به مقدار رنده میکنیم سرخ میکنیم سبک که شد گوشت گوسفندی میریزیم زردچوبه رب نمک یه گوجه رنده میکنیم کاری ففلفل سیاه آبلیمو می‌زنیم این سسش میتونی قارچ‌و فلفل دلمه و اینان بزنی بعد آبکش میکنیم با هم مخلوط میکنم دم میندازی

تو اگر یار من نباشی من خل خواهم شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماکارونی که  سسش گوشت چرخ کرده داره  رو فقط روغن میزنم 

ادویشم فلفل و زرد چوبه

ماکارونی با سس مرغ هم ادویشو ادویه ماکارونی یا همون پیتزا  میزنم یا یکم زرد چوبه  و روعنشم نصف ب نصف لز مایع و روغن دنبه استفاده میکنم

البته کیفیت رب هم موثره و زمان ابکش کردن ک زیاد نمونه نرم بشه

تهدیگ ماکارونی هم ک هر چی باشه نمیشه ازش گذشت

گوجه فرنگی رنده شده + رب زیاد+نصف لیوان آب +آبلیمو =داخل سس محشر میکنه 

حتی اگر گوشت چرخی نباشه

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

ماکارونی رو چندتیکه کن

پیاز رو خورد کن یه خورده سرخ بشه نه زیاد ها بعد گوشت یا سویا رو بریز توش بزار یه خورده طلایی بشه بعدش زردچوبه و نمک و ادویه کاری بزن بزار یه خورده دیگ سرخ شه بعد رب بریز جوری که قرمز شه ما رب زیاد میزنیم البته محلی 

بعدش یه خورده دیگ بزارش 

وسط این کارا اب توقابلمه بزار بجوشه بعدش ماکارونی هارو بریز توش نرم مانند که شد نه خیلی ولی باید نرم شه دیگه

اگع زیاد شه خمیری میشه

بعدش یه خورده سیب زمینی ورقه ای بزار برا ته دیگ بعدش ماکارونی رو اب کش کن بعدش بریز توقابلمه بعد موادو بریز روش بزار دم بکشه دم ک کشید اروم همش بزن که قاطی شه و یکرنگ اگه دوست داشتی یه مقدار روغن بزار داغ شه داغ ک شد بریز روش

ببین، روغن زیاد و رب زیادو فراموش کن

من جدیدا با روغن خیلی کم گوشتو سرخ میکنم بعد زردچوبه زیاد میریزم، وباز رب خیلی کم

ماکارونیام شبیه ماکارونیای بیرونی میشه، با همسرم یه بسته 500 گرمیو یه وعده میخوریم.

دیگه دل آدمو نمیزنه روغنش و انگار همه جای دلتو میگیره سیر میشی 😃

ابتدا پیاز به مقدار رنده میکنیم سرخ میکنیم سبک که شد گوشت گوسفندی میریزیم زردچوبه رب نمک یه گوجه رند ...

واقعا باگوشت گوسفند خوشمزه میشه؟

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

پیاز که سبک شد گوشت چرخ کرده تفت میدم بعد قارچ رو اضافه میکنم و نمک بعد فلفل دلمه یکم تفت بخوره و بعد هم سیر که در حد یه دقیقه تفت بخوره در حین اضافه کردن سیر زردچوبه و فلفل سیاه و آویشن گاهی اودیه ها رو تغییر میدم 

و بعد هم رب اضاف میکنم بعد که رب تفت خورد و به خورد مواد رفت یه لیوان آب میریزم و میزارم بپزه 

دلیل اینکه سیر و فلفل دلمه رو در آخر اضافه میکنم بخاطر حفظ عطرشونه

تابستون ها گوجه باغی رنده میکنم بعضی وقتا هم برای تنوع توی طعم جعفری خرد میکنم داخل سس

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...
ریا شد😉نیتت خالص نبود فرزندم رضای خدارو مد نظر داشته باش🤣

😂🤣

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...
عالی میشه

ابپز میکنین و قاطی مواد میکنید؟ سویا یا گوشت چرخی نمیزنین

گوشت چرخ‌کرده میزنم دیگه

چقد جالب!