هر روزم را با یک "سوتی" شروع میکنم و با یک "سوتی" دیگر پایان می بخشم😑 #سلطان_سوتی_های_جهان_در_بچگی هسدم😎 ::::::::::💜عاشق رنگ بنفشم💜:::::::::: هرکس ک میخواد زیاد خنده نکنه به بدبختیاش فکر میکنه😊_حالا منِ بدبخت به سوتی هام فک میکنم___"(با اینکه بدبختی از سر و پام میباره اما اون لحظه به یادم نمیاد)"____ و همچنان میخندم🥲::::::::::::::::::خلاصه که گُلای تو خونه برای من دعا کنین انقد زیاد نخندم🥲🥲🥲 بگو: لوس😀 بیا منو ببوس😝
موجودی استو که حتی خدا هم نمیداند چرا خلق شده ، این موجود از کله صبح تا بوق سگ پیگیر اخبار ما میباشد و با شادی ما ناراحت و با غم ما شاد می شود ، گونه اس به نام نی نی سایتی ها از این موجود درنده خاطرات خوشی ندارند
اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.
معیارم برای انتخاب ادما فقط پوله اگ پول داری با من صحبت کن همین لحظع اگ موحودی کارتت از ده میلیارد کمتره لطف کن امضامو نخون چون دوست ندارم کسی ک معیارامو ندارع(پول) امضامو بخونه تویی ک داری این مقدارو این باید پول تو جیبیت باشع ن همه ی سرمایت حواست باشه ... مدلمه پول دوستم تو میتونی پول پرست صدام کنی💸
جاری من یه خانم خوشگل کدبانو هستند که انقده با هم تفاوت داریم میشه گفت دو دنیای مختلفیم
یاد گرفتیم رابطه رسمی داشته باشیم
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم