2777
2789
عنوان

سونو ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 2062 بازدید | 63 پست
واقعا؟شما چن هفته بودین؟والا من خودم خاهر ندارم آرزوم بود دوتا دختر داشته باشم ولی نمیدونم چرا مردا ...

اصلا دختر و پسر فرقی نداره ولی بعضیا یه جنسیت بیشتر دوس دارن 

۱۲ هفته رفتم گفت ۸۰ درصد دختره بعدش تو انومالی گفت پسره 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هردو سمت خودشو سفت میکنه . جفتم خلفیه تکوناش رو حس میکنم 

منم همینم  اون دوتا قبلی کلا ۲۰ هفته تکونارو حس میکردم قدامی بود جفت ولی این از هفته گذشته حس میکنم تکونارو

خواننده خاموش سال ۹۶ ولی بالاخره عضو شدم.  
آره عزیزم حق داری منم تمام دیشب ناراحت بودم.غمم از اینکه این کلا جز برنامه نبود خدا خودش خاست.من قصد ...

اهمیت نده ولش کن بچه هرچی باشه پاره تن آدمه من که اهمیت نمیدم دیگه بچمه ده تا دخترم بیارم بچه هامن جونمن

اصلا دختر و پسر فرقی نداره ولی بعضیا یه جنسیت بیشتر دوس دارن  ۱۲ هفته رفتم گفت ۸۰ درصد دختره ب ...

من خودم خ دوس دارم دختر باشه خودم خ تنهام خاهر ندارم دوست نداشتم دخترمم تنها باشه.ولی هرکاری کنی یکی ی چیزی میگه ناراحتت کنه.

اهمیت نده ولش کن بچه هرچی باشه پاره تن آدمه من که اهمیت نمیدم دیگه بچمه ده تا دخترم بیارم بچه هامن ج ...

اصلا برام مهم نیست ولی خب واس چن روز اول طبیعیه ناراحت شی.درسته حق با شماست من هیچ وقت ناشکر نبودم.

من خودم خ دوس دارم دختر باشه خودم خ تنهام خاهر ندارم دوست نداشتم دخترمم تنها باشه.ولی هرکاری کنی یکی ...

حرف بقیه برات مهم نباشه هدیه خداس به بقیه چه ربطی داره 

حالا چه پسر چه دختر اصلا فرق نداره 

اصلا برام مهم نیست ولی خب واس چن روز اول طبیعیه ناراحت شی.درسته حق با شماست من هیچ وقت ناشکر نبودم.

من خودم الان اونقدر گریه کردم ولی بخاطر رفتار شوهرم. از اون ور عکس سونو رو بوس کردم یعالمه گفتم مامان تو غصه نخوری عاشق توام من🥲

نه کار خاصی نکردم

شوهرت اگه واقعا براش مهم بود جنسیت ، اقدام پزشکی یا تغذیه میکرد.پس ناراحت نباش یه چندروز بگذره دیگه عادی میشه

چیزی گفت بگو شکرگزار باش از راه طبیعی خدا بهمون بچه داره

والا خواهرشوهرم آی وی اف هم‌کرد جواب نگرفت

اقدام کرد برا فرزند خواندگی، چه همه دوندگی کرد دختر شه.ولی پسر بهش دادن

اوایل خیلی ناراحت بود.چون عاشق دختر بود

اینارو گفتم که بدونی اینی که خدا بهتون بخشیده آرزوی خیلیاست،قدر بدونین 

من خودم الان اونقدر گریه کردم ولی بخاطر رفتار شوهرم. از اون ور عکس سونو رو بوس کردم یعالمه گفتم ماما ...

مطمئن باش شوهرت الان اینجوریه ولی بعدا عاشقش میشه.رفتارشون شاید طبیعی باشه.

الکی ب خودم دلخوشی میدم