2777
2789
عنوان

حریره بادام

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 25 پست
چی بدم؟ ۸ ماهشه سوپ میم و پوره سیب زمینی و پوره میوه

سوپهاشو متنوع کن الان دیگه هشت ماهشه خیلی چیزها میتونه بخوره.

تو سوپش ماش بریز خییییلی مقویه.

ماهیچه یا قلم بزار با یه سیب زمینی و یه هویچ بپزه وقتی پخت. سیب زمینی و هویچ رو له کن با آبش رقیق کن بده بخوره.

تو غذهاش یه کم زردچوبه و نمک هم بزن که مزه داشته باشه.

برای بادام هم میتونی لعاب برنج درست کنی توش یه کم بادام بریزی. برنج نیم دونه بزار مثل شله زرد با بادام بپزه با یه کوچولو نبات بده بخوره.

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکم ضعیفه نگرانم 

نگران نباش عزیزم. شیره گوشت گوسفند و ماهیچه بهش بده. کم کم خوب میشه.

مثلا گوشت بزار بپزه بعد با آبش براش پلو کته نرم درست کن. خیلی مقویه.

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
سوپهاشو متنوع کن الان دیگه هشت ماهشه خیلی چیزها میتونه بخوره. تو سوپش ماش بریز خییییلی مقویه. ماهی ...

تو سوپش گوشت و عدس و ماش داره. اخه ادویه و نمک که بعد یکسال شروع میشه

عزیزم شما چیا میدی؟

شاید باورت نشه من هنوز هم به دخترم حریره بادام میدم. یعنی فرنی درست میکردم توش بادام هم میزدم. الان 5 سالشه نسبت به سنش خداروشکر هم قدش بلنده هم استخوناش پر و محکمه. البته نه هر روز. ماهی یکی دوبار

تو سوپش گوشت و عدس و ماش داره. اخه ادویه و نمک که بعد یکسال شروع میشه

ادویه مثل فلفل و دارچین که آره زوده ولی من یه کم زردچوبه و نمک میزدم. آخه اونجوری خیلی بیمزه است.

خب بادوم لازم نیس بپزه؟خام بدم؟

نه عزیزم بببن بادومو بزار یه شب تا صبح خیس بخوره .

بعد اون پوست قهوه ایش در میاد بعد بزار کاملا خشک بشن بادومات رو حرارت کم بخاری یا شوفاژ بعد آسایابشون کن برا نینیت.