2777
2789
اره عزیزم وقتی میخان جفت گیری کنن میخونن 😄

وای خدا ایشالله همینطوره ک میگی داشتم‌میخابیدم سهو با صداشون پریدم

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚

امشب ساعت ۲ و نیم خواب زلزله دیدم از خواب پریدم دیدم دارم خفه میشم تا یک ساعت گریه میکردم از ترس از حال خراب

من تو خواب زجر کشیدم میدیدم بچه م داره جابجا میشه زمین داره می کشونتش زیر مبل با بسم الله ای که به زور گفتم از خواب پریدم 

لحظات بدی تو خواب بود چه برسه به اونها که الان یک سری شون حتی با جون نصفه نیمه زیر آوارن😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نشنيدم نصف شب بخونن خيره انشاالله 

منم دقیقا چون همیشه دم پنجرمونن اصن برام عجیب بود تو این ساعت  ۶.۷ مین خوندن ساکت شدن

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
الان تو این ساعت اخه همیشه کبوترای دم پنجرمون ساعت ۶.۳۰ ب بعد میخونن ولی الان یهو شروع کردم ب خوندن

اونا بقول اصفهانیا پاختری،پاخ پاخی،یاکریم،بعضیام میگن قمری،کلا طفلکیا روانشون پاکه،الان زیر گوش من تو حیاط چندتاشون خوابن یهو میپرن بهم یکیشون میوفته پایین قو قو میکنه،جدی نگیر😁

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁
امشب ساعت ۲ و نیم خواب زلزله دیدم از خواب پریدم دیدم دارم خفه میشم تا یک ساعت گریه میکردم از ترس از ...

وای خدایا خودت بلارو از همه مردم جهان دور کن خدایا

خدا كمكشون كنه 😔

من شب ها بايد لباسام كم و كوتاه  باشه  تا خواب برم پاشم برم يه چيزي بپوشم 

گاهي وقت ها ايت اكرسي ميخونم ميگم خدا زلزله نياد من با اين لباس زير اوار بمونم نا جوره  

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
واییی خدایا خیلی ناجوره اصن ی لحطه از فکرم بیرون نمیره اگ تا فردا نیان بیرون دیگ زنده نمیمونن

عابجیم دوتا بچه کوچک وشوهرش نزدیک همون شهری هستن ک زلزله آمده .ما وقتی شنیدیم مردیمو زنده شدیم .لامصب اینجا هم اینترنت کار نمیکنه الآنم نگرانشونم

عجب دریای. سحر آمیزیه غم های عالم🥲🙃