2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روزی یدونه کابینت تمیرکن.. اشپزخونه ک تمیزبشه 60 درصدجلویی

اره اشپزخونه خیلی طول میکشه 

کابینتام خرابه نمیشه تمیز کنم بزارم سرجاش بعدکه بخوام دیواراشو بشورم اب پره کابینتا میشه انقدر کثیفه که نمیشه بادستمال پاک کنن

باید هرچی تواشپزخونست بره تو پذیرایی اشپزخونه رو بشورم بعد وسیله هاشو بعدبچینم

بهتره اول ازاتاقاشروع کنی کشولباساوکمدارومرتب کنی لباس کثیفاشسته شه فرشااگه کثیف بودبده فرش شویی بشوره اوناکه تموم شددراتاقاببندرفتوامدخیلی کم باشه ک کثیف نشن دوباره بعدپذیرایی روشروع کن پرده هاوفرشاروبشورگردگیری کن ودراخرم اشپزخونه چون اشپزخونه جای پررفتوآمدیه بایداخرباشه ک کثیف نشه .بعدهمه ایناحمام ودستشویی روباجرم گیرحسابی تمیزکن

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
بهتره اول ازاتاقاشروع کنی کشولباساوکمدارومرتب کنی لباس کثیفاشسته شه فرشااگه کثیف بودبده فرش شویی بشو ...

چقدر برام‌عجیبه این حرفا خونه تکونی 😐😐مگ‌میشه از دوماه قبل عید تو اتاق  رفت و آمد نکرد...ما نهایت دوساعت قبل  مهمونی کمتر بریم‌بیایم😑

چقدر برام‌عجیبه این حرفا خونه تکونی 😐😐مگ‌میشه از دوماه قبل عید تو اتاق  رفت و آمد نکرد...ما ن ...

نه باباتوپروسه خونه تکونی میگم کمتررفتوامدشه تاپذیراییم تمیزشه اونوقت مشکلی نیس من خودم تویه هفته تموم میکنم کل خونه روشایدم کمترخب سخت نیس واسم ک رعایت کنم واینکه مادونفریم وکنترل راحت تره قطعااونیکه بچه داره سخت تره

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
من بچه  ندارم مجردم...نوه ها میان زیاد😐

اووه پس اون دیگه خیلی سختههه یه خواهرزاده دارم میادخونه مامانم بمب میترکه هیچ جوره نمیشه کنترل کرد