فردا ۱۲ روزه که از تخمک گذاریم میگذره و دو روز مونده به موعدم.علائم بارداری تا حدودی ندارم.حالت تهوع یکم دارم ولی اونم فکر کنم از معده ام باشه.سردرد یک هفته بعد از تخمک گذاری داشتم و دو روزه تمام شد.الانم سینه درد ندارم اما یکم بزرگ شدن اما درد ندارم.بدنمم دو روزه ورم کرده.ترشح هم اصلا ندارم و خشک خشکم.پریودام ۳۱روزه و منظمه.طوری که روز تخمک گذاریم رو دقیق دقیق حدس میزنم.همینطوری روز نهم تخمک گذاریم بی بی چک گذاشتم منفی شد.الان می ترسم بذارم.اگه منفی شد کامل ناامید بشم؟یا تا روز موعد صبر کنم بعد بگذارم؟
حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲
سردردش وحشتناک بود با خواب رفع نمیشد.یه سقط ۴ماه پیش داشتم اون موقع از سینه درد شدید متوجه شده بودم ...
درک میکنم عزیزم
بخاطر خودت گفتم گلم اینطوری فقط خودت اذیت میشی.
ان شاءالله بزودی بیای خبر خوش بدی
برات آیة الکرسی میخونم 💐
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
ااا نامنظمی من ی روزم عقب بندازم به نظرم باشم انشالله هممون باردار بشیم خسته ام به خدا ...
آره خیلی همیشه نامنظم بود ولی در حد ۲،۳ روز دیگ کمکم شد ۱۰ روز
انشالا دوتامون باردار بشیم گلم به امید خدا من تا حالا سه بار آزمایش دادم منفی بوده 😅
حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲