2777
2789
عنوان

بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 20 پست
ممنون گلم منم بابای شما رو دعا کردم با دل شکسته انشالله شفا میگیره مامانم خیلی دعا کن خیلی محتاج به ...

مرسی گلی براشون ایت الکرسی خوندم راستی حدیث کسا خیلیییی معجزست هر شب تونستی براش بخون 

کاربری و تاپیک دست چند نفره

مرسی گلی براشون ایت الکرسی خوندم راستی حدیث کسا خیلیییی معجزست هر شب تونستی براش بخون 

فدات بشم هر شب میخونم به خدا دعایی نیست نخونده باشم نذری نیست نکرده باشم ولی وقتی نخاد نمیشه دیگه بریدم به خدا

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فدات بشم هر شب میخونم به خدا دعایی نیست نخونده باشم نذری نیست نکرده باشم ولی وقتی نخاد نمیشه دیگه بر ...

میدونم سخته ولی امیدوار باش انشالله میبینی سلامتیش دوباره بدست میاره منم دعاشون میکنم انشالله دعای من در حقش بگیره و بیای خبر شفاش رو بدی نگران نباش 

میدونم سخته ولی امیدوار باش انشالله میبینی سلامتیش دوباره بدست میاره منم دعاشون میکنم انشالله دعای م ...

دورت بگردم ممنون از لطفت انشالله نفس شما حقه باردارم میگن دعای زن باردار زود درگیر میشه خیلی دعات میکنم گلم خیر ببینی شما هم مامان من دعا کن

دورت بگردم ممنون از لطفت انشالله نفس شما حقه باردارم میگن دعای زن باردار زود درگیر میشه خیلی دعات می ...

یه دنیا ممنون حتما عزیزم امیدوارم بیای خبر شفا و سلامتیش رو بدی زودی

2790
2778
2791
2779
2792