2777
2789
عنوان

یه سوال مهم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 50 پست
مثلا می خواد خودشو خوب نشون بده😭😭 بگم میدونم مامانم دیوونه م میکنه این از انسان های دو رو هست

از چیزی نترس آخرشم بگو اگه خاله زنکی برو این حرفو بذار کف دست مامانم ،قطعا اونم بهش بر میخوره دهنشو می‌بنده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصطلاحشم درس نیس بزار کمی مواظب این زبون لعنتی باشیم تو چی میدونی با این حرف اسی چقدر خورد شده توی خ ...

چرا بايد يه پسر خوردش كنه ؟؟؟؟؟

چرا استارتر خودش نبايد فكر كنه اين رابطه عاقلانه نيست؟

يعنى بايد بمونه توو رابطه برو جلوووو با سلامُ صلوات كه پسره ببينه چي ميخواد!!

خودمون واسه خودمون ارزش قائل بايد بشيم

اگه اين رابطه به ازدواج ميكشيد استارتر ١ سال بعد تاپيك ميزد شوهرم با يكى كه از من ١٠ سال كوچيكتره بهم خيانت ميكنه ،شوهرم بهم ميگه پير و هزار تا حرف تلخ ديگه

خوبِ اينجا از تجربياتِ بقيه استفاده كنيم و وِرد زبونمون فقط اين نباشه كه اخ دلم شكست!

اصطلاحشم درس نیس بزار کمی مواظب این زبون لعنتی باشیم تو چی میدونی با این حرف اسی چقدر خورد شده توی خ ...

نمیدونم چرا یه سری ب خودشون اجازه میدن اینطوری صحبت کنن بعدم ک بهشون میگی بت میگن بزار اینطوری بگیم طرف بیاد ب خودش

اخه یکی نیس بگه ما خودمون کی هستیم بخوایم یکی دیگ رو ......

اگ از زندگی هر کدوممون فیلم بگیرن هزار نفر باید بیاد ب ما این حرفو بزنه...

باز خوبه یه سری ام مثل شما با شعورن فقط قضاوت کردنو یاد نگرفتن

میشه منم راهنمایی کنی چکار کنم فراموش کنم من یه خواستگار داشتم شرایط عالی خودمم دوستش دارم خیلی از ...

كسى كه مالِ تو باشه بهت برميگرده هر چقدرم كه بقيه سنگ بندازن

چرا بايد يه پسر خوردش كنه ؟؟؟؟؟ چرا استارتر خودش نبايد فكر كنه اين رابطه عاقلانه نيست؟ يعنى بايد ب ...

من نمیگم اسی حسش درسته من میگم شما حرفتونو بد بیان کردید 

وگرنه منم مخالف سفت و سخت این قضیه هستم خواهر

من خودم با شوهرم ۱۳ سال اختلاف سنی داریم وشوهری همش ترسش اینه من بهش خیانت کنم تو تاپبک هام نگاه کن ببین چقدر شوهرم حساسه همش بخاطر اختلاف سنی زیادمونه

👈خوب گوش کن اگه به من بدی کردی و من بهت لبخند🙂 زدم دیگه هیچوقت به من اعتماد نکن🤗👉
نمیدونم چرا یه سری ب خودشون اجازه میدن اینطوری صحبت کنن بعدم ک بهشون میگی بت میگن بزار اینطوری بگیم ...

من خودمم مخالف این رابطه هستم ولی میگم طوری حرفمونو بزنیم ک طرفمون ناراحت نشه بخدا من قصدم توهین کردن به هیچکس نیس ولی خوبه ک يه وقتایی جلوی این گوشت بی استوخونو بگیریم ک الکی نچرخه

👈خوب گوش کن اگه به من بدی کردی و من بهت لبخند🙂 زدم دیگه هیچوقت به من اعتماد نکن🤗👉
من خودمم مخالف این رابطه هستم ولی میگم طوری حرفمونو بزنیم ک طرفمون ناراحت نشه بخدا من قصدم توهین کرد ...

دقیقا

میدونی چیه؟

مشکل اینجاست ک یه سریا فک میکنن با تحقیر ادما خیرشون میخوان

در حالی ک با یه لحن درست و انتقادی بیشتر میشه تاثیر گذاشت...

نمیدونم چرا یه سری ب خودشون اجازه میدن اینطوری صحبت کنن بعدم ک بهشون میگی بت میگن بزار اینطوری بگیم ...

عزيزم اينجا براى تبادل نظرِ

ادبياتِ هممون متفاوتِ

يه سريا كلا بى نظر هستن ميان كامنتهاى بقيه رو ميخونن اشكالهاى اونها رو در ميارن

يه سريا فقط دلدارى ميكن كه اكى ميشه بر ميگرده همه چي گُلُ بلبل ميشه بودِ توو تاپيكها كه همسرى خانومِشو به قصد كُشت ميزده اعتياد داشته و يه سرى خانومِ از نظر خودشون مثبت انديش نسخه شون اين بوده كه توو خوب باش اون بالاخره خوب ميشه!!

يه سري هاهم مثل من نه اينكه خودشون مشكل  نداشته باشن  توو زندگى ولى درس گرفتن تجربه بدست اوردن و دوست دارن در اختيار بقيه بزارن اونهارو 

۷_۸سال بزرگتر زیاده ....در موارد استثنایی هست فقط که آقایون جا نمیزنن....وگرنه اکثرشون این اختلافو قبول نمیکنن...ایشونم داره بچگانه رفتار میکنه،دلیل نداره بی محلی کنه..همین رفتارش نشون میده. بچه ست ،خودتو ناراحت نکن

خوب شد؟؟؟؟
عزيزم اينجا براى تبادل نظرِ ادبياتِ هممون متفاوتِ يه سريا كلا بى نظر هستن ميان كامنتهاى بقيه رو مي ...

نمیدونم والا

حرف شمام از یه جنبه دیگ میشه گفت درسته

ب قول یکی خوب و بد معنایی نداره ما اون رو معنا میکنیم....

همه پُستهاى اخيرتُ خوندم خيلي وقته اين سوالُ ميپرسى !

تو ٣٧ سالته ، هم سنيم 

تا قبل اينكه همه تاپيكهاتو بخونم  با توجه به پستهات فكر ميكردم كم سنى

دخترِ خوب با يه همكار ٦/٨ ماه ارتباط حتى واقعى نداشتى 

بيرون نرفتى ،كافه اى رستوانى ، قدم زدنى.. هيچ بينتون واقعى نبوده وووى فقط بهت توجه كرده  و محيط كار و تو عاشقش شدى؟؟؟؟

واقعا دخترى هم سنِ ما اينجورى عاشق ميشه بدون داشتن يه رابطه واقعى ؟

تو خودت ميدونستى از پسره بزرگترى و بهش نگفتى تا خودش فهميدُ توجهُ قطع كرد!!!!  من ُ تو كه مثلِ اين نوجوون هاى امروزى نيستيم صد در صد ميدونى عشق همه چيز نيست

لطفاااااااا به خاطر خودت به خاطر اينكه ارامش داشته باشى از اين مسئله گذر كن

فراموش كن ! ديگه اين تاپيك هاى تكرارىُ كه خودت جوابشو از هر كسي بهتر ميدونى نزن. بزار با صحبت نكردن راجبش از يادت بره

به شدت معتقدم واسه هرادمى نيمه اى وجودداره كه سر وقتش سَرُ كَلَش پيدا ميشه

خواستى صحبت كنى خصوصي پيام بده