2777
2789
عنوان

غذای کمکی

104 بازدید | 17 پست

سلام ماماناو دوستای گل خوبین؟دخترم ۵ ماهو ۱۰ روزشه از ۴.۵ ماهگی سرلاک برنج بهش دادم تا ۵ ماهگی تو پنج ماهگی کم کم فرنی دادم با سرلاک گندم البته دکترش گف کم کم بدم بخاطر رفلاکسش.حالا ی اتفاقی افتاده دخترم دو روزه صبحا فرنی رو میخوره عصر ک میدم به شدددددت بالا میاره قبل این اینطوری نبود سرلاک رو بالا نمیاره.البته دو روزه شکمشم کار نکرده.لطفا راهنمایی کنین چون تا شنبه ک ببرمش دکتر میترسم مشکل جدی باشه

مهلایِ من،دنیایِ من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کم کم بهش سوپ غلیظ بده و پوره اش کن. پسر من رفلاکس شدید داشت بالا میاورد ولی کم کم غذا که خورد هم یبوستش حل شد هم مشکل بالا آوردنش. من هویج و یکم برنج نبم دونه و سیب زمینی و لوبیا سبز و اب مرغ میریختم‌تو سوپش. همیشه تو غذاهاش کره هم بزن

عزیزم کم کم بهش سوپ غلیظ بده و پوره اش کن. پسر من رفلاکس شدید داشت بالا میاورد ولی کم کم غذا که خورد ...

حتما سوپ هم امتحان میکنم.ولی ی کم غلیظ ک میشه سرلاکشم‌حتی عوق میزنه...

مهلایِ من،دنیایِ من

به بچه مدام فرنی بدی زده میشه. چیزای مختلف امتحان کن. دکتر پسر من خیلی باتجربه و حاذقه. به من گفت سنگک بگیرم خشک کنم بعد با اسیاب پودر کنم. آب گوشت رو بگیرم توش پودر سنگک بریزم طوری که مثل ماست بشه سفتیش، بدم بخوره. میگفت چون سنگینه ته نشین مبشه تو معده اش و بالا نمیاره. بعد از غذا زیاد بالا پایین نندازیدش. غذاهم کم کم و تو دفعات زیاد بده

حتما سوپ هم امتحان میکنم.ولی ی کم غلیظ ک میشه سرلاکشم‌حتی عوق میزنه...

سرلاک آخه اصلا خوشمزه هم نیست. پسر من ولی دلش میرفت برای سوپ و از سرلاک بدش میومد. بهش پوره ی گلابی بده تو غذاشم کره بریز. روزی چندبار هم بهش اب جوشیده سرد شده بده. دو روز بعدش میبینی راحت تر میتونه دفع کنه

از چند ماهگی سوپ و این سنگک رو امتحان کردین؟

پسر من چون رفلاکس داشت از چهارماهگی با فرنی و آب گوشت شروع کردم. از پنج ماهگی سوپ درست کردم براش با هویج و سیب زمینی و میکسش کردم غلظتش کم بود. هر غذایی بهش دادی دو سه بار بعد از خوردنش معده اش عادت میکنه میتونی غلظتش رو بالا ببری و مواد توشم بیشتر کنی. مثلا من پنج ماه و نیم که بود بهش سوپ هویج و سیب زمینی و لوبیا سبز میدادم. از شش ماهگی تو سوپش خیلییییی کم برنج نیم دونه و عدس هم اضافه کردم. در حد نصف قاشق. از هفت ماهگی پوره سیب زمینی و کره بهش دادم. از شش و نیم ماهگی برنج کته و اب گوشت دادم

پسر من چون رفلاکس داشت از چهارماهگی با فرنی و آب گوشت شروع کردم. از پنج ماهگی سوپ درست کردم براش با ...

خدا حفظ کنه عزیزدلتونو ممنونم پس منم تا شنبه ی کم سوپ امتحان میکنم توکل بخدا.دخترم ۴ ماهگی ۶۸۰۰ بود وزنش وزن تولدشم ۳۲۰۰ میگن خوبه ولی حس میکنم لاغره

مهلایِ من،دنیایِ من
پسر من چون رفلاکس داشت از چهارماهگی با فرنی و آب گوشت شروع کردم. از پنج ماهگی سوپ درست کردم براش با ...

مهلام رفلاکس شدید داره از ۴.۵ دکار گف سرلاکو فرنی بدم هر چند رفلاکسش کم نشده حس میکنم

مهلایِ من،دنیایِ من