2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین رشته های تاپ هم نزدیکتن فقط تلاشت کمه . بیشتر تلاش کنی میرسی بهشون

درخواستموو قبول کنننننننننننننننننننننن کنننننننننننننننننننننن کنننننننننننننننننننننن کنننننننننننننننننننننن کنننننننننننننننننننننن کنننننننننننننننننننننن کنننننننننننننننننننننن کنننننننننننننننننننننن کنننننننننننننننننننننن کنننننننننننننننننننننن

خوب نگاام کن قرارع خاطره شم🙃🖤

ب شغل خوبی میرسم؟

نمیتونی بگی چیه مثلا؟

روی شیشه لوازم ارایشی نوشته بود: هیچ کس شما رو صرفا بخاطر اینکه باطنتون زیباست دوست نخواهد داشت.درست ترین و تلخ ترین تبلیغی بود که دیده بودم
پسره . خونتون سال جدید

میشه حست به منم بگی لطفا  چقدر دیگه آشتی میکنیم؟ میفهمه ک اشتباه میکرده؟ کی  ازدواج میکنیم

@_m_a_h_   

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
اره میرسن . اره پایداره.ولی بالا پاییینی زیاد دارن . همو دوست دارن ‌ دومی رو نمیتونم بگم

میشه بگین من کی ازدواج میکنم؟

باغبانا در مبند که من فرد گلچین نیستم.... من اسیر یک گلم دنبال هر گل نیستم....🖤🙃
اره عزیزم قبولی . حجابتو بیشتر کن و برو . صبحش ۱۲ صلوات بفرست 

تو رو خدا میشه منو بگییییی خواهش میکنم هر چی ک راجبم میفهمیو و رنگ چشام و رنگ پوستم و اینکه دوسم داره؟بهم ابراز علاقه میکنه؟بهم میرسیم؟میشه اگه ابراز علاقه می‌کنه بگی چه زمانی؟و چند سالگی ازدواج میکنم؟خواهش میکنممممم

عزیزم ادم مذهبی هستی زیارت عاشورا بخون واست خوبه . یکم سنگینی داری  حسم میگه. سوره جن هر روز بخ ...

سوالایی دارم فق واسه کنجکاوی یا فضولییی😂

کی ازدواج میکنم ا ولین خواستگارم کی میاد..اسم‌شوهرم چیه😂😂منم میگیییی

روی شیشه لوازم ارایشی نوشته بود: هیچ کس شما رو صرفا بخاطر اینکه باطنتون زیباست دوست نخواهد داشت.درست ترین و تلخ ترین تبلیغی بود که دیده بودم
اره عزیزم قبولی . حجابتو بیشتر کن و برو . صبحش ۱۲ صلوات بفرست 

توروخدا برا منم بگو 

تو تاپیک قبل ازت سوال پرسیدم 

اون زنه ک داخل اجتماع هست چ فکری در موردم می‌کنه از من خوشش میاد؟

بعد اینکه بابام بهم پول میده ک بدم بهش؟

خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘