2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین رشته های تاپ هم نزدیکتن فقط تلاشت کمه . بیشتر تلاش کنی میرسی بهشون

درخواستموو قبول کنننننننننننننننننننننن کنننننننننننننننننننننن کنننننننننننننننننننننن کنننننننننننننننننننننن کنننننننننننننننننننننن کنننننننننننننننننننننن کنننننننننننننننننننننن کنننننننننننننننننننننن کنننننننننننننننننننننن کنننننننننننننننننننننن

خوب نگاام کن قرارع خاطره شم🙃🖤

ب شغل خوبی میرسم؟

نمیتونی بگی چیه مثلا؟

روی شیشه لوازم ارایشی نوشته بود: هیچ کس شما رو صرفا بخاطر اینکه باطنتون زیباست دوست نخواهد داشت.درست ترین و تلخ ترین تبلیغی بود که دیده بودم
پسره . خونتون سال جدید

میشه حست به منم بگی لطفا  چقدر دیگه آشتی میکنیم؟ میفهمه ک اشتباه میکرده؟ کی  ازدواج میکنیم

@_m_a_h_   

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
اره میرسن . اره پایداره.ولی بالا پاییینی زیاد دارن . همو دوست دارن ‌ دومی رو نمیتونم بگم

میشه بگین من کی ازدواج میکنم؟

باغبانا در مبند که من فرد گلچین نیستم.... من اسیر یک گلم دنبال هر گل نیستم....🖤🙃
اره عزیزم قبولی . حجابتو بیشتر کن و برو . صبحش ۱۲ صلوات بفرست 

تو رو خدا میشه منو بگییییی خواهش میکنم هر چی ک راجبم میفهمیو و رنگ چشام و رنگ پوستم و اینکه دوسم داره؟بهم ابراز علاقه میکنه؟بهم میرسیم؟میشه اگه ابراز علاقه می‌کنه بگی چه زمانی؟و چند سالگی ازدواج میکنم؟خواهش میکنممممم

عزیزم ادم مذهبی هستی زیارت عاشورا بخون واست خوبه . یکم سنگینی داری  حسم میگه. سوره جن هر روز بخ ...

سوالایی دارم فق واسه کنجکاوی یا فضولییی😂

کی ازدواج میکنم ا ولین خواستگارم کی میاد..اسم‌شوهرم چیه😂😂منم میگیییی

روی شیشه لوازم ارایشی نوشته بود: هیچ کس شما رو صرفا بخاطر اینکه باطنتون زیباست دوست نخواهد داشت.درست ترین و تلخ ترین تبلیغی بود که دیده بودم
اره عزیزم قبولی . حجابتو بیشتر کن و برو . صبحش ۱۲ صلوات بفرست 

توروخدا برا منم بگو 

تو تاپیک قبل ازت سوال پرسیدم 

اون زنه ک داخل اجتماع هست چ فکری در موردم می‌کنه از من خوشش میاد؟

بعد اینکه بابام بهم پول میده ک بدم بهش؟

خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘