2777
2789
عزیزم  به نظرت دیدار بعدی مون کی هست؟  تاحالا شده اتفاقی منو ببینه و من ندیده باشمش؟؟&nbs ...

یکم دیگه

بله شده

مثل تونه ولی میشع

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو من حسمو بگم

میشه جواب بدی؟ 

کی ماشینمون عوض میکنیم؟ 

حست نسبت به اینده دو تا پسرم چیه؟ 

من دیگه بجه دار میشم؟ جنسست؟ 

همسرم من اخم   تورابه خنده   کسی عوض نمیکنم   حتی نداشته هایت راباداشته های کسی عوض نمیکنم من تارموی توکه هیچ حتی خاطراتت رابا هیچکس عوض نمیکنم   تاابدتوقلبمی                مامان دوتا گل پسرم آقا امین و آقا اهورا عشق های مامانی هستید  
مرسی. ارتقای شغلی شوهرم نگفتی! خواهرم کی ازدواج میکنه؟ شوهرم بالاخره ترک میکنه؟

بعددوسال

یکم دیگه خواستگار داره

یکم لج داره سرش ولی مصمم باشی اره

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
هایکا جووونم اینو بگو من برم قربونت بشم پزشکی قبول میشم؟ چی؟ 

بله

کدوم عضو خانواده؟

دوتا زن حالا یامادر خواهره یا مادری خاله ای کسی به هرحال بزرگتر

بعددوسال یکم دیگه خواستگار داره یکم لج داره سرش ولی مصمم باشی اره

عزیزم تورو خدا به منم بگو بدهی هامونو کی میتونیم بالاخره تسویه کنیم؟

ماشینمون رو میفروشیم یا واممون جور میشه؟

عید نوروز میریم سفر؟

مرسی خوشکلم🙏🙏🙏🙏

دقیقا از اول عقدم میترسیدم یه روز کارمون به جدایی بکشه یا دیگه دوسم نداشته و همون شد💔💔🥀 قبول میکن ...

اول خودت باید تغییرکنی

ذهنتو عوض کن خودت جدایی جذب کردی نترس 

ازالان فکرتو بذار رو درست شدن ببین دوست داره

ولی باید درستش کنی فکرتو بذار که درست میشه خوب میشه مثبت فکرکن میشه توخودت منفی جذب کردی پس مثبتم میتونی