همينطوری یهویی سلام😂😂خانم هستم اسمم مهدیه اس روزی که میخواستم عضو سایت بشم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد منم این اسم اومد توی ذهنم اسم شخصیت رضا عطاران توی فیلم هزارپا.
جدی وای مرسی بنظرت مامایی هست یا پرستاری یا کدومش؟؟ میگم عزیزم شهر خودم قبول میشم یا شهر دیگ ...
پرستار میشی
هم شهرخودت میاری هم شهردور بستگی به خودت داره کدومو بری
من عاشق بارون بودم اون عاشق برف بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
برای منم میگید ازاین خونه قبل ازسال جاذبه جا میشیم یانه،واینکه کی پولدار میشیم میتونم خونه بخریم،
قبل ازسال نه بعدش اره
بله چندسال دیگه
من عاشق بارون بودم اون عاشق برف بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
میگم عزیزم اون چند ماهی ک در ارتباط بودیم اون تو فکر ازدواج مون بود یا دوستی؟؟
دوستی
چندروزه خیلی بی قرارشده فردا نمیبرمش مهد یعنی بازاروم میشه؟
اروم که میشه ولی مهدشو عوض کن