2777
2789
غریبه زودی خواستگارداری شغلشم خوبه

چند وقت دیگه؟؟؟

همينطوری یهویی سلام😂😂خانم هستم اسمم مهدیه اس روزی که میخواستم عضو سایت بشم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد منم این اسم اومد توی ذهنم اسم شخصیت رضا عطاران توی فیلم هزارپا.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

غریبه زودی خواستگارداری شغلشم خوبه

کی باردارمیشم زمانش

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️
جدی وای مرسی  بنظرت مامایی هست یا پرستاری یا کدومش؟؟ میگم عزیزم شهر خودم قبول میشم یا شهر دیگ ...

پرستار میشی 

هم شهرخودت میاری هم شهردور بستگی به خودت داره کدومو بری 

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
برای منم میگید ازاین خونه قبل ازسال جاذبه جا میشیم یانه،واینکه کی پولدار میشیم میتونم خونه بخریم،

قبل ازسال نه بعدش اره 

بله چندسال دیگه 

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
میگم عزیزم اون چند ماهی ک در ارتباط بودیم اون تو فکر ازدواج مون بود یا دوستی؟؟ 

دوستی 

نه خوب پیش میره ولی

معتاده میخام کمپ معرفی کنم خودش نمیخاد ترک کنه 

از طرفی ی کم پول بهش ارث رسیده یکی دو‌نفر دورش کردن و راهکار میدن بهش ک چجوری از دستش دربیارن 

من نامه کمپ و گرفتم از کلانتری گفتن ز بزن هر موقع شد بیان ببرن 

خیلی دو دلم 

چندروزه خیلی بی قرارشده  فردا نمیبرمش مهد یعنی بازاروم میشه؟

اروم که میشه ولی مهدشو عوض کن 

اره برمیگرده گلم

😔ابجی برا دلخوشی منکه نمیگی؟😔دارم دق میکنم از دلتنگی همش حس میکنم ینفر تو زندگیشه 😔

دختر کورد 😍عاشق خیاطی اسفندماهی با زندگی پراز پستی بلندی تاپیکای که نذر صلوات بود تگم کن 😘