2777
2789
عنوان

واقعا چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 28 پست
ناخودآگاه فکر آدم درگیر میشه

آره ولی من همیشه به خودم میگم آدم‌ها میان و میرن؛ قرار نیست ما برای هر کسی ذهنمون رو درگیر کنیم. عزت نفست رو تقویت کن؛ اگه اونا تو رو آنفالو کردن، تو دیگه بهشون فکر هم نباید بکنی 😅

بسم الله  آخه آدم سالم آنفالو فالو چه ارزشی داره که خودتو ناراحت میکنی اونم تازه از طرف کسی که ...

خب من کلا شخصیتم اینجوریه که به کسی کاری ندارم ولی اینکه فقط منو آنفالو کنه و دوستای صمیمیمو داشته باشه با خودم میگم مگه چیکارشون کرده بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من کلا شخصیتم اینجوریه که به کسی کاری ندارم ولی اینکه فقط منو آنفالو کنه و دوستای صمیمیمو داشته ب ...

منم به کسی کاری ندارم ولی متاسفانه خیلیا بهم کار دارن پشتم صفحه می ساختن (البته سرویسشون کردم) 

تو فقط اهمیت نده بهشون واس همچین مسئله کوچیکی 

حالا تو بگو اگه جراح عمل بینی خوب توی اهواز کسی سراغ داره بگه بهم مرسی

باباش وکیله باز به درد خودش نمیخوره 

خودش که می‌گفت میتونم از اعتبار بابام استفاده کنم واسه کار بعدش تو دفتر اون مشغول دوره کارآموزیشو میگذرونه 

یعنی الکی گفته؟

منم اون موقع بهش گفتم نمون زیر دین پدرت خودت ترقی کن و درضمن من شهر شما نمیمونم واسه زندگی که تو بخوای اونجا کار کنی

خودش که می‌گفت میتونم از اعتبار بابام استفاده کنم واسه کار بعدش تو دفتر اون مشغول دوره کارآموزیشو می ...

اصن بدون گذشتن از قول آزمون وکالت نمیشه وکیل شد که اونم قبول شدنش زمانبر و سخته اصن ربطی به باباش نداره خیلی حتما بی سواد بوده

تا کسی آزمون وکالتو قبول نشه نمیتونه وکیل بشه که اونم زیر نظر سازمان سنجشو کانونه نهایت میتونه منشی پدرش بشه

اصن بدون گذشتن از قول آزمون وکالت نمیشه وکیل شد که اونم قبول شدنش زمانبر و سخته اصن ربطی به باباش ند ...

اون خو آره منظورش این بود بعد اینکه قبول شد بره پیش باباش کار کنه 

چند سال طول میکشه تا وکیل بشه ؟

میشه درخواستمو قبول کنی چند تا سوال ازت بپرسم اگه اشکالی نداره