من_هسدم مدیر عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 802 عنوان کیا سینگلن😑😶 | مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 23 پست چند سالتونه؟؟؟من ۲۰ 1401/11/18 | 11:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kolchikho عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 365 از رمانی که وارد نی نی سایت شدی فقط تاپیک مجردی و دوست پسر زدی .متاسفم واقعا ؟الان دقیقا چیه سینگل بودن بهت فشار آورده.
نی_نی_یار_نصفشب عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 1124 از رمانی که وارد نی نی سایت شدی فقط تاپیک مجردی و دوست پسر زدی . متاسفم واقعا ؟ الان دقیقا چ ... من نی نی یار هستم،مهربون تر باش نی نی یار نصفه شب هستم،روزها هم اضافه کاری وایمیسم😁تا حالا ده بار ترکیدم از سال ۹۷😐😐
من_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 802 از رمانی که وارد نی نی سایت شدی فقط تاپیک مجردی و دوست پسر زدی . متاسفم واقعا ؟ الان دقیقا چ ... خب زدم که زدم به شما چه؟!الان چیه تاپیکای من به شما فشار آورده؟؟؟بدم میاد هر کاری تو این سایت میکنی یکی میاد یه حرفی میزنه اگه مشکل داری نیا تو تاپیک
kolchikho عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 365 من نی نی یار هستم،مهربون تر باش یعنی چی ؟واقعیت رو بهش گفتم .مبتونه چیزای مهم تری بپرسه به جای این تاپیک های الکی .تاپیک قبلیشم درباره خیلی ببخشید رابطه با پسر و لب گرفتن بود.
من_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 802 یعنی چی ؟ واقعیت رو بهش گفتم .مبتونه چیزای مهم تری بپرسه به جای این تاپیک های الکی . تاپیک قبلیشم ... این پنجمین کاربری منه.هر موقع درباره چیزای مهم و مسائل اجتماع حرف زدم همین امثال شما جنبشو نداشتن و کاربریم ترکید.گند زدید به سایت اه
kolchikho عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 365 این پنجمین کاربری منه.هر موقع درباره چیزای مهم و مسائل اجتماع حرف زدم همین امثال شما جنبشو نداشتن و ... حقته که همش تعلیق بشی .چ منظوری داره این حرفات.
من_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 802 حقته که همش تعلیق بشی . چ منظوری داره این حرفات. منظورم اینه که وقتی نمیتونی بپذیری که اعتقادای همه مثل هم نیست و اعتقادات هر کسی محترمه تو تاپیکای من نیا.
kolchikho عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 365 منظورم اینه که وقتی نمیتونی بپذیری که اعتقادای همه مثل هم نیست و اعتقادات هر کسی محترمه تو تاپیکای م ... اینجا بچه زیاده
نی_نی_یار_نصفشب عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 1124 یعنی چی ؟ واقعیت رو بهش گفتم .مبتونه چیزای مهم تری بپرسه به جای این تاپیک های الکی . تاپیک قبلیشم ... اها اوکی نی نی یار نصفه شب هستم،روزها هم اضافه کاری وایمیسم😁تا حالا ده بار ترکیدم از سال ۹۷😐😐