2777
2789
دخترمو فرستادم مدرسه غرررر میزداا🤣

وااای مثل دختر من از ی طرف شبا ۹ میفرستمش بخوابه تا ۱۱ بیداره از ی طرف صبح ها خوابش میاد و غر میزنه حالا الان گفت مامان امشب ۸ میخوابم گفتم تا ببینم 😅😅

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

همسرم سر شیفت مریض شده، تازه از بیمارستان برگشته خودمم نشستم مثلااا درس میخونم و باهاش حرف میزنم تا داروهاش اثر کنه و گیج بشه بخوابه😂

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

لنگ ظهره که ! چرا باید خواب باشیم  

ولی من دخترم تب کرده از ۵ بیدارم!

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

وااای مثل دختر من از ی طرف شبا ۹ میفرستمش بخوابه تا ۱۱ بیداره از ی طرف صبح ها خوابش میاد و غر میزنه ...

منم همین طور میفرستم بخوابن ساعت ۱۱ میخوابن الان با یه عالمه اخم رفتن جرات ندارن غر بزنند فقط اخم میکنند😂😂

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
الهی  ایشالا زودتر خوب بشه💗

مرسی عزیزم  

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

وااای مثل دختر من از ی طرف شبا ۹ میفرستمش بخوابه تا ۱۱ بیداره از ی طرف صبح ها خوابش میاد و غر میزنه ...

پس این دوتا یکین یا کلا بچه ها اخلاقاشون یکیه دختر من هر چقد تلاش کنه زود بخابه ۱۲ ب بعد میخابه صب غر میزنه میگم میخاستی زود بخابی ،فردا باز همون فکرای تکراری😂

در من تیمارستانی قصد شورش دارد