2777
2789

اخه چرا از این روعن ها و چیزهای شرکتی و.  استفاده می کنید .

فقط روغن زیتون !! تامام ! 

هم ضد عفونی کننده هست هم روان کننده هم طبعشم گرمه اگه زخم هم داشته باشید درمان می کنه .

من سالهاست استفاده می کنم . 

اول زدواج پزشک متخصص زنان که عالی هست وودرجه یک این رو بهمون گفت ،و گفت از هییییچی دیگه استفاده نکنید ماهم بچه های خوبی بودیم به حرفش،گوش کردیم و تا الان مشکلی پیش نیومده . خدا رو شکر 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نداشتم اخه بخاطر تغییر هورمونام خیلی خیلی ببخشید خشک بود😔😔😔😔

نگران نباش بچه هیچیش نمیشه ولی دیگه اینکارو نکن ژل همیشه داشته باش برای اینجور وقتا ک خودت عفونت نشی

باشه عزیزم  ،انشالله عفونت نشم😖😖😖

اره خیلی مراقب باش. ب بچه چیزی نمیرسه ولی خب خود عفونت توی بارداری خطرناکه و عفونتای شدید ممکنه باعث پارگی کیسه اب بشه.... بخاطر همین احتیاط کن دوسه ماه  بیشتر نمونده

منم ۲۷هفته ام میترسم اصلا نزدیکی ندارم خیلی مراقب باش من بعد منکه خودم فکر نکنم تا ماه اخر نزدیکی کن ...

نزدیکی با احتیاط هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه من دقیقا تا یکهفته قبل سزارینم نزدیکی داشتم هیچ مشکلیم نبود. مگ اینمه شرایط حاملگیتون پرخطر باشه

نزدیکی با احتیاط هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه من دقیقا تا یکهفته قبل سزارینم نزدیکی داشتم هیچ مشکلیم نبود. ...

عزیزم شما کیسه ابت سوراخ بود یا سالم اخه منم قطره قطره میاد فک میکنم ترشحه

عزیزم شما کیسه ابت سوراخ بود یا سالم اخه منم قطره قطره میاد فک میکنم ترشحه

ن عزیزم برای من ترشحات عادی بود. کیسه ابم سالم بود صبحشم رفتم زایمان کردم طبق تاریخم. اگ عطسه و سرفه کردنی بیشتر نمیشه شمام نگران نباش

اخه چرا از این روعن ها و چیزهای شرکتی و.  استفاده می کنید . فقط روغن زیتون !! تامام !  ...

استفاده‌نکننننننننننن

روغن‌زیتون‌اسپرم‌کشه 

با‌مرور‌زمان‌کلا‌اسپرم‌و‌نابود‌میکنه‌برای‌اندام‌داخلی‌زن‌خیلی‌مضره

استفاده‌نکننننننننننن روغن‌زیتون‌اسپرم‌کشه  با‌مرور‌زمان‌کلا‌اسپرم‌و‌نابود‌میکنه‌برای‌اندام‌د ...

😐😐😐😐

خدایی اینا رو ار کجا در میارید می گید ؟ 

پس ژل های شرکتی خوبن ؟؟ 😅

من از خودم نگفتم والا .. بهترین متخصص زنان و زایمان ( کرج ،دکتر محتسبی) بهمون گفت ..  خیلی هم عالی بود..  اتفاقا مزاجشم گاملا گرم هست و مفید برای رحم و هم الت مردانه .. پس الکی از خودتون حرف درنیارید .. که به خورد مردم چیرهای شیمیایی بدید .. 

دوتا بچه ها خدا پشت هم بهمون داد .. در حالی هر دوتامون ناباروری داشتیم . 

پس چیزی که نمی دونید و تجربه نکردید که الکی داغ نکنید .

۱۵ سالم هست همیشه استفاده می کنیم .