2777
2789
عنوان

دنا نخرید 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 21230 بازدید | 75 پست
منو بگو خودمو انداختم تو قرض وانقدر کار میکنیم دنا پلاس بخریم

جای دنا ماشین چینی بخری بهتره عموی منم پرشیا سفر خریده خیلی ناراضیه میگه آشغال اصلا به درد نمیخوره مدلای ۹۷به پایین هر ماشین ایرانی کیفیتش بهتره بقیه واقعا آشغالن 

هیچکس برات خداوپدرومادر نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای دنا خوبه باز ما یه تیوفایو داشتیم رنگ کاپوتش تیکه تیکه می‌ریخت.سقفش با دست بالا پایین میشد.با همه چیزش کنار اومدیم ولی وای درهاش فیت نمیشد سرما میزد به قلمه پاهامون و همش هوا میومد تو ماشین

چ الکی گرون هم شده لعنتی آشغال ...خدا لعنتشون کنه چند بار ظهر تابستون یا شب ما موندیم منتظر یدک کش بخاطر قطعات بی کیفیت ...برا هر قطعه هم میگفتن یه هفته زمان می‌بره تا از تهران سفارش بدیم

تا سال ۹۷ خوب بوده الان شده اشغال

کلا همه ماشینای ایران خودرو و سایپا داغون شده کیفیتشون ورقه های بدنه نازک خیلی شکایت هست درموردشون کیه که رسیدگی کنه باز سایپا بهتره ایران خودرو رسما داره دزدی میکنه با این وضع

جای دنا ماشین چینی بخری بهتره عموی منم پرشیا سفر خریده خیلی ناراضیه میگه آشغال اصلا به درد نمیخوره م ...

دقیقا من یه ۲۰۶ مدل ۹۶ داشتم انقد خوب و باکیفیت بود قشنگ معلوم بود قطعاتش فرانسویه

واقعن.خوب چکاریه اینهمه پول بدیم.

اون سالی که بابای من خرید ۴۵ تومن بود اگه به الان بود عمرااااا انقد پول میداد قبلش یه ال نود داشت عاااالی بود جا فراوون موتور عالی بی دردسر ماه بود مااااه