دوتا از دندونای جلوم رو لمینت کردم قاب روکش خیلی راضیم.
دکتر من گفت کامپوزیت زود از بین میره و ب مراقبت بیشتری نیاز داره
همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️
عه یعنی لمینت کنم. نمیتونم سیم کشی کنم دندونامو شوهرم خوشش نمیاد 😔😔😔میخوام فاصله اش بره خیلی رو م ...
خب ارتودنسی نامرئی انجام بده تو نت سرچ کنی میاد چند نوعه
🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادیچه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای
من فک پایینم سه تا از دندونام مشکل دارن و کجن بنظرتون با کامپزیت درست میشن ؟و اینکه یکم فک پایینم جلوست دندونام خیلی بدن نمیدونم یه روز میشه درست کردهم ارتو میخواد هم کامپوزیت 😔😔😔
دیگه شماره ای ندارم باهاش بیام نی نی سایت پنجاهمین کاربریمه
اگر فاصله خیلی زیاد نیست با کامپوزیت اصلاح کنید، لمینت سرامیکی یه لایه پرسلن هست که روی دندان می چسبانند و دندان رو هم تراش میدن که به درد شما نمیخوره شما میخوای فاصله رو کم کنی