2777
2789
عنوان

نامزد خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1769 بازدید | 41 پست

نه عزیزم غصه نخور طبیعیه..... الان تو خجالت میکشی ازش اون هم شاید تجربه نداره و حتی اون بنده خدا از کجا باید بدونه ک شما پول لازمی،کم کم انقد روتون به هم باز میشه راحت و محترمانه درخواستاتون رو مطرح میکنید....

بهش بگو من ی مقدار پول نیاز دارم میتونی بهم بدی عزیزدلم...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

باش

همیشه میکن زنی ک خرج نداره ارج نداره ازش بخاه تا بدونه چقد خرج داری و ب فکر باشه مردا وقتی فکر زندگی میوفتن ک مسئولیت گردنشون باشع

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😐درخاست دوستی قبول نمیکنم اصرار نکنید 😁ما امیدمون به خداس 

شب عید عقد داشتین،لابد سر عقد کادو دادن خانوادش بهت،خب به نظرم این توقع اضافیه که فرداشم برات کادو بگیره،،مگه اینکه تو عقد چیزی بهت نداده باشن..

تازه یه ماهه نامزد کردی،هم پول تو جیبی میخوای،هم هدیه میخوای...اصلا درست نیست،، اول اینکه خیلیا تو دوران عقد اصلا پول نمیدن،میگن خرجش با پدرشه هنوز،ولی بهش بگو که بعد از عروسی بهت هرماه پول بده که چیزی خواستی بتونی بگیری،دومم اینکه حالا کلی خرج داری،عیدای مختلف،خرید های عروسی...

اینکه میگی واسه خورد و خوراک هزینه میکنه ،نشون میده خسیس نیست،،چون خسیس حتی حاضر نیست یه بطری آب بخره برات..

[QUOTE=273084860]حساس نباش عزیزم  یه ماه ک چیزی نیست ...  من خودم شوهرم فقط مناسبتا برام لباسو اینا میگرف ...[/QUOTEاخه من خودم کار میکردم همیشه پولم دست خودم بوده برام سخته با ی ادم خیسی

خودت بگو از الان عادتش بدی اگه خسیس هم باشه درس میشه 

من نگفتم الان شوهرم زورش میاد بخره 

خودت بگو بریم خرید فلان جیز لازم دارم بگو وای پولامو تموم کردم لمروز دیگه پول ندارم اگه خسیس نباشه و بفهمه حتما خودش میگه شماره کارت بده برات پول بریزم اگه بهونه اورد وحرف تو خرف اورد یعنی خسیسه دیگه 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
[QUOTE=273084860]حساس نباش عزیزم  یه ماه ک چیزی نیست ...  من خودم شوهرم فقط مناسبتا برام ل ...

الان کار نمیکنی؟؟؟

چرا؟

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین