2777
2789
عنوان

در چه حالین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی شده عزیزم 

قصه اش طولانیه 

ولی واقعا خسته شدم 

آدمی نیستم که هزار تا دوست داشته باشم و با همه رفیق باشم 

ولی همین سه چهار تا آدم اطرافم به اسم دوست قشنگ دشمن آدمن 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

بی حال افسرده 

ما اخر بارداریمه ولی خونه رو اساسی تمیز‌نکردم هر روز میخوام کارامو کنم هی میندازم روز بعد 

ارایشگاه لازمم به شدددت حال ندارم برم ازمایش دارم حتی اونم نمیتونم برم از بس کسل و ناراحتم 

😆😆😆
از هر چه دعا کردن و نرسیدن به هیچ کدوم از آرزوهام 

الهی عزیزم نا امید نباش من تو بحرات ترین شرایط زندگیم نا امید نبودم ب خدا توکل کردم خدا منو رسوند به آرزوهام توکلت به خدا باشه...

من دختر بلوچم و به هویتم افتخار میکنم...
تهوع🤢🤢🤢کشت منو از صبی ،کاش زودتر بگذره این سه ماه بارداری بتونم لااقل مریض شدم چیزی بخورم🥴🥴🥴

صبح ناشتا هر طور شده بسکوییت بخور رفع میشه عزیزم 

چه خوب منم بلوچم چقد شد لباسات

خوشبختم .منو دخترام سه تائیم .دختر اولم فقط پارچه خرید یک و پونصد زی استینشو هنوز نخریدم .خودم زی استین دارم از قبل فقط پارچه مبخوام .دختر کوچیکم پارچه ساده گرفت دادیم چرخ دوزی براش شد یه مبلیون .....

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
الهی عزیزم نا امید نباش من تو بحرات ترین شرایط زندگیم نا امید نبودم ب خدا توکل کردم خدا منو رسوند به ...

دیگه ۱۵ سال  کافیم نیست  

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
خوشبختم .منو دخترام سه تائیم .دختر اولم فقط پارچه خرید یک و پونصد زی استینشو هنوز نخریدم .خودم زی اس ...

همچنین عزیزم انشالله همیشه ب شادی و خوشی ... بلوچ کجایی ؟؟؟؟

پسرم رو پامه🥰

😍😍😍خیال خوابیدن نداره😝😝😝

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐