2777
2789

بسم الله الرحمن الرحیم💟

دوست خوبم سلام، به جمع ما خوش آمدید🌸

یادتان باشد‌؛

تا زمانی که توکل بر الله دارید،❤

تازمانی که نفس می کشید 

هرگز برای شروعی تازه دیرنیست...🌹🌹 

فردا صبحی زیبا برای شروعی دوباره و تازه متولد شدن شماست😍

🎆هر شب تلاوت یک صفحه از قرآن کریم همراه با تدبر در معانی؛

وعده امشب ما: صفحه پانزدهم قرآن کریم: سوره بقره، آیات ۹۴ الی ۱۰۱ 

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم 

🌱«بسم الله الرحمن الرحیم ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ» «أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ» لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ  فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَ نَجَّيْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ كَذلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

تقدیم به روح پاک ۱۴ معصوم (ع) و شفاعت خواهی از ایشان، فرج امام زمان (ع)، روح پاک عزیزان سفر کرده، سلامتی و عاقبت بخیری و حاجت روایی تک تک شما همراهان گرامی و عزیزانتان😍

التماس دعا🌸

🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸

عزیزم برای اروم شدن شوهرم‌چه سوره ای بخونم؟همش دعوا داریم..همش منو کتک میزنه..شما بلدید؟

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برای اروم شدن شوهرم‌چه سوره ای بخونم؟همش دعوا داریم..همش منو کتک میزنه..شما بلدید؟

سلام عزیزم، خوش آمدید🌸 کلا ذکر یا ودود و ۴ قل رو تو خونه زیاد بخونید🌷 می دونید به نظرم بهتره با مشاور صحبت کنید ولی یک پیشنهاد دوستانه دارم خدمتتون هر عملی یک عکس العملی داره اول ریشه اون رو توی خودتون بگردید چه چیزی چه رفتاری چه حرکتی از شما موجب این کار میشه اون کار رو تکرار نکنید شاید اصلا از جایی دلخورن میخوان فقط درد و دل کنن عکس العمل شما تشدید می کنه کار به جای باریک می کشه شما مهربون باشید سکوت کنید شاد باشید به خودتون برسید با بحث های ناراحت کننده و کش دار زندگی رو به کام هم تلخ نکنید عمر خیلی کوتاه ولی باز هم ریشه ای از مشاورهای خوب با صحبت با همسرتون دلیلش رو پیدا کنید 🌸

🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸
سلام عزیزم، خوش آمدید🌸 کلا ذکر یا ودود و ۴ قل رو تو خونه زیاد بخونید🌷 می دونید به نظرم بهتره با مش ...

چقد حرف هات ارامش میده به ادم

شوهرم مشاور نمیاد رفتن منم فایده نداره

شوهرم کلا عصبیه سر ی چیزی کوچیک داد میزنه و فحش میده،منو میزنه،بخدا شاد بودم ولی دیگ نمیتونم،دیگ جون ندارم ادامه بدم..برام دعا کنید خدا چیزی که به صلاحم هست رو بهم بده حتی طلاق

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛

سلام عزیزم سوره طلاق برای خوب شدن روابط بین زن و شوهر معجزه میکنه، هرروز به نیت زیاد شدن عشق و محبت بینتون بخون حتمأ معجزشو میبینی، تجربه شدست ، غسل اویس قرنی هم برای محبوبیت پیش همسر عالیه مثل غسل معمولیه هر بار بعد از حموم نیت غسل اُوِیس قَرَنی میکنی برای محبوبیت دوتاشونم معجزند، اگه نتیجه دیدی حتمأ دعام کن ، التماس دعا...

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
چقد حرف هات ارامش میده به ادم شوهرم مشاور نمیاد رفتن منم فایده نداره شوهرم کلا عصبیه سر ی چیزی کوچ ...

عزیزم قرص ویتامین ب کمپلکس بهش بده، ویتامینای بدنش کمه دست خودش نیست

اگر دیدی بعد یکماه خوب نشد، جای کتکش رو ببر پزشکی قانونی فقط نشون بده باز تکرار کرد،فقط بگو میرم پزشکی قانونی ازت شکایت میکنم یا زنگ میزنم پاسگاه مامور بفرسته. اونوقت سر عقل میاد

صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خودش اتفاق می افتد، باغبان اگر باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند⏳ خدایا شکرت، متاسفم، لطفا منو ببخش، سپاسگزارم دوستت دارم 💞
سلام عزیزم سوره طلاق برای خوب شدن روابط بین زن و شوهر معجزه میکنه، هرروز به نیت زیاد شدن عشق و محبت ...

ممنون عزیزم،چشم دعا میکنم

2790
2778
2791
2779
2792