2777
2789

بچه ها من میخوام از تلگرام فیلمای خیلی زیادی با تایم ۵ ساعت سه ساعت دانلود کنم که در حالت عادی با وجود فیلترینگ یک شبانه روز طول میکشه یه فیلم دانلود بشه که درواقع شایدم نشه اثلا

میخواستم اگر کسی میدونه چطوری میتونم این فیلمارو خیلی سریعتر دانلودشون کنم کمکم کنه خیلی به این فیلما احتیاج دارم آموزشی هستن ممنونم ازتون واقعا 🙏🙏

من فیلم دانلود نمیکنم.

اپلیکیشن تلویزیون و ماهواره من رو بدون فیل ترشکن از گوگل دانلود کردم همه شبکه ها رو هم دارم بیخودی هی دانلود نمیکنم.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

والا من نت شبانه گرفتم ،دو شب ب بعده ،با پرو ک س ی میرم ن با فیلت ..‌. شکن ،خوب دان میکنه حجمشم خیلی بالاس سرعتش عالیه ،ایرانسلم 

بعد نت شده یا صبا قویه یا شبا ،شده مصه فشار آب(بله از یه کانالی خوندم،ولی حق بود)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فیلم دانلود نمیکنم. اپلیکیشن تلویزیون و ماهواره من رو بدون فیل ترشکن از گوگل دانلود کردم همه شبک ...

ن اینا فیلمای آموزشی درسی هستن خیلی بهشون احتیاج دارم بدون اینا نمیتونم پیش برم 

برای من دان نمیکنه بخدا مجبورم شدم رفتم vpnخریدم اما اگر نه انگار

مرورگر tor رو دانلود کنید با یه پ روکسی تو تلگرام بگیرید نصب کنید. بعد از ربات پیازی استفاده کنید. دیگه نیازی به استفاده از پ روکسی برای تلگرام ندارید.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.