2777
2789
اصن مامانا تبحر خاصی تو ضایع کردن دارن

اوووووف نگووووبخاطر اینکه بابام منو از رلم جدا کرد خیلی حالم بد بود بعد دیپلم رد شدم مامانم جلوی بابام هی میگفت شکست عصقی خورده شکست عشقی خوردی 

ولی الان پنهونی باهم رلیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیا ب من کمک کن خونه تمیز کنیم حرفم بزنیم حین کار دعاتم میکنم🙂😍

بهترین حس دنیا، منم دوس دارم حین تمیز کاری با یکی صحبت کنم، اغلب زنگ میزنم به عمم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بیاین تاپیک آخرم لطفا

فقط امروز وقت دارم برم😔

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

بهترین حس دنیا، منم دوس دارم حین تمیز کاری با یکی صحبت کنم، اغلب زنگ میزنم به عمم

خوشبحالت ،من کسیو ندارم بیاد کمکم

یهو وسط کار میبینی دست از کار کشیدی نشستی غیبت کردن😀

با هیچکسم میل سخن نیست ولیکن تو خارج از این فلسفه هایی
خوشبحالت ،من کسیو ندارم بیاد کمکم یهو وسط کار میبینی دست از کار کشیدی نشستی غیبت کردن😀

همون غیبت باعث میشه کارا زودتر تموم بشه😅

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

برو عشق دنبارو کن پس منه عمر بر باد رفته رو چی میگی تو اوج جوونی هسی بچرخ بخر بگرد بخند کیف کن

ن خواهر جونم من از بچگی خونه بودم...بیرون نمیرم اصلا اجازه ندارم برم..همش تو اتاقممم ی بسته اینترنتی مامانم واسم نمیخره بعد میگی برم عشق حال.....ن عزیزم من تو منگنه هستم و همش تو خونه بودم و عمرمو ت گوشی گذروندم هیچ وقت با دوستام  بیرون نمیرم اگ هم برم پولی ندارم تا ی چی واسه خودم بگیرم ی دوس دارم خیلی پر فیضو افاده هس هر موقه میرم پیشش لباساش جدیده و گرون ترین چیزارو میخره ولی من همش لباسام تکراریه من هیچ وقت جوونی نکردم....همه میگن آی جوونی کجایی..ولی من پیرم بشم هیچ وقت نمیگم آی جونی چون جوونی نکردم 

2790
2778
2791
2779
2792