deterrrrr مدیر عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 3782 عنوان خونه تکونی🤦😐 | مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 21 پست خداوکیلی کسی میدونی اولین بار کی پیشنهاد داد قبل عید باید خونه تکونی کنیم ؟؟؟؟به این سوی چراغ کاریش ندارم فقط بیاد بگه چراااا؟؟؟؟ 1401/11/17 | 13:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
راحیلمامان عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 7152 منم همینطور، تازه از خونه مادرم اومدم خونه خودم ، همه جا هم ترکیده ☹☹🤕
انارآبدارسابق عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 835 منی که باردارم و عید زایمان میکنم و خونمم ترکیده از عمق و حالمم خوب نیس چندان و دست تنهام چه کنم😐😓 تمیشه مادری مادر شوهری خواهر زنداداش جاری خواهرشوهر یکی بیاد با شوهرت باهم برات تمیز کنن، چون بچه بیاد ادم جارو بریم نمیرسه بزنهولی اگه هیچکسم نیومد خودت پانشی کار سنگین کنیا
راحیلمامان عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 7152 تمیشه مادری مادر شوهری خواهر زنداداش جاری خواهرشوهر یکی بیاد با شوهرت باهم برات تمیز کنن، چون ... نه گلم کسی نیسهمه گرفتارنباید با شوهرم تا یجاهایی انجام بدم بالاخرهشرایط کارگر گرفتنم ندارم
انارآبدارسابق عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 835 نه گلم کسی نیس همه گرفتارن باید با شوهرم تا یجاهایی انجام بدم بالاخره شرایط کارگر گرفتنم ندارم&nb ... پس کاری سنگین انجام نده، خیلیم سرپا وایسا اول از همه هم ب فکر غذا باش، هرروز اول غذارو رو بار بزار ك خسته بشی حوصله اشپزی هم نداری
راحیلمامان عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 7152 پس کاری سنگین انجام نده، خیلیم سرپا وایسا اول از همه هم ب فکر غذا باش، هرروز اول غذارو ... ممنون عزیزم😘😘بله درسته غذا مهمه
victoria9 عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 926 به نظرم وقتی با سلیقه باشی و همیشه خونت رو تمیز نگه داری اصلا نیازی به ترکوندن خونه و خونه تکونی نیس ... خونه زندگی من همیشه تمیزه چون به هیچ عنوان اعصابم به هم ریختگی و کثیفی رو نمیکشه ولی وقتی تمیز رو تمیزتر میکنی و زندگی برق میزنه یه چیز دیگه ست