2777
2789

سلام خواهرای عزیزم

خواستم بگم منم این خساست رو دارم تاپیک رو که دیدم خیلی از رفتاراشون مثل من بود

من از وقتی بابام فوت کرد خیلی فقیر شدیم هیچکس رو نداشتیم یک مدت هم پیش فامیل بودیم ولی همش منت سرمون میذاشتن تا بعد از چند سال یه خیریه پیدا شد کمکمون کرد

یادمه وقتی بچه بودم آدامس میخریدم جوراب میخریدم میرفتم پیش چراغ راهنمایی رانندگی میفروختم 

یادمه اون موقع ها خیلی اتفاقات خوب و بد برام افتاد یادم میاد مردم مثلا می اومدن بهم خوراکی میدادن یا حتی بعضی موقع ها میخواستن بهم آزار برسونن خدا بهم رحم کرد اتفاقی نیافتاد

میخوام بگم یعنی واقعا لنگ یه لقمه نون بودیم

الان که دیگه ازدواج کردم یه دخترم دارم البته الان هم دستمون تنگه ولی همش اون روزا یادم میاد تا پولی دستم بیاد دلم نمیاد حتی هزار تومن ازش خرج کنم همش فکر میکنم اگه ازش چیزی خرج کنم دیگه مثل بچگی میشه که نون هم نداشتیم بخوریم یعنی حتی نمیتونم یه لباس جدید بخرم یا یه کفش برای خودم بگیرم

به نظرتون چکار کنم این طرز فکرم از بین بره همش احساس کمبود دارم 

خیلی ناراحت شدم

به نظرم حق داری بیشتر مشکلات ریشه درکودکی دارن

ولی امکان درمانش وجود داره برو مشاور

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ناراحت شدم به نظرم حق داری بیشتر مشکلات ریشه درکودکی دارن ولی امکان درمانش وجود داره برو مشاو ...

عزیزم ببخش ناراحتت کردم

آره فکر کنم بهترین راه حل همین باشه 

به دخترت فکر کن با عقده و حسرت بزرگش نکن که وقتی بزرگ شد برای کوچکترین چیزی تن به هر راهی بده  ...

نه حنا جون برای اون خیلی خرید می کنم ولی برای خودم دیگه دلم نمیاد یا برای خریدای خونه همش میترسم دوباره پول کم بیارم

عزیزم ببخش ناراحتت کردم آره فکر کنم بهترین راه حل همین باشه 

خواهش میکنم گلم

ایشالله به زودی خوب بشی♥️

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

درسته گذشته ی سختی داشتی 

ولی گذشته ها گذشته دیگه

از این به بعد به خودت سخت نگیر که دخترت بزرگ بشه میشه یکی مثل الان شما رفتار شما رو اونم تاثیر میذاره 

خرج کن لذت ببر مال دنیا اسمش با خودشه مال دنیاست کسی با خودش نمیبره اون دنیا

خدایا شکرتتتتتتت 

اره .متاسفانه خیلی تاثیر میزاره منم توی بچگی اوضلع مالی پایینی داشتیم مامانم خیلی صرفه جویی می کرد البته مجبور بود و مدام به دختراش یاد میداد خرج نکنید و چیزهای گرون نخرین و لباس های نو برامون نمی خرید الان که ازدواج کردم روم اثر گذاشته بزور برا خودم لباس می خرم و خرج میکنم همش فکر می کنم پول رو قایم کنم برا یه روزی ک ندار شدیم متاسفانه😓

نماز سکوی پروازه، خودتو برای پرواز آماده کردی!!! 🕊️🌹https://eitaa.com/naamaaz.    این کانال و خیلی دوستش دارم و مدیون شم اگه دوست داری عضو شو ♥️
نه حنا جون برای اون خیلی خرید می کنم ولی برای خودم دیگه دلم نمیاد یا برای خریدای خونه همش میترسم دوب ...

واقعیت منم خودم واسه خودم خیلی خرید نمیکنم انگار به این شرایط عادت کردیم همش میترسم چیزی که میخوام بخرم گرون باشه حتی اگه پول باشه 

ولی خب گاهی بخودم نهیب میزنم اگه خرجی نکنم جلوی شوهرم خوب نیست 

آره آجی منم دقیقا همینجوری شدم

جالبه اون پول خرج چیزهای دیگه ای میشه بلاخره و من حسرت می کشم...دوستان راه حل بدید تایپیک خوبی زدی اسی

نماز سکوی پروازه، خودتو برای پرواز آماده کردی!!! 🕊️🌹https://eitaa.com/naamaaz.    این کانال و خیلی دوستش دارم و مدیون شم اگه دوست داری عضو شو ♥️