2777
2789
از لحاظ مالی نمیگم خیلی اوکی هستیم اما خب خونمون داریم ماشین معمولی داریم اوضاعمون هم خوبه نسبتا&nbs ...

میدونم .

ماهم از لحاظ مالی اصلا مشکل نداریم 

ولی شوهرم میگفت بچه سخته بزار ازایران رفتیم بعد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گفتمش بچه هیچ تاثیری نداره تو تفریح ادم با بچه اش تفریح میکنه چمیدونم والا 

چی بگم دوستاش خیلی تاثیر گذاشتن روش .شوهرمن راضی شد اخه پسرمم خیلی بهونه میگرفت. همش مبگفت من تنهام 

اینکار هم ظلم به همسرتون هم به اون بچه اس .بچه آوردن تصمیم دونفری شما فقط به دوستتون نگاه نکنید خیلی ...

اگر همسر من ادمی بود ک کلا بچه دوست نداشت میگفتم اره دوست نداره ممکنه بعد بچه رو قبولش نکنه اما چنین ادمی نیست 

چی بگم دوستاش خیلی تاثیر گذاشتن روش .شوهرمن راضی شد اخه پسرمم خیلی بهونه میگرفت. همش مبگفت من تنهام& ...

خیلی تاثیر گذاشتن شما فکرکن زن دوستش میگفت اینقد این ادم مخ منو خورده ک منم گاهی فکر میکنم بچه اوردن اشتباهه

اینکار هم ظلم به همسرتون هم به اون بچه اس .بچه آوردن تصمیم دونفری شما فقط به دوستتون نگاه نکنید خیلی ...

چرا اینکه او ب فکر سن من نیست ب فکر علاقه من نیست ظلم نیست؟ 4 سال دیگه بگه بچه میخواد و من نتونم و گیرم نیومد ارزو ب دل موندم ظلم نیست؟ او داره فقط ارزوهای خودشو درنظر میگیره