2821
2789
عزیزم باهاش صحبت کن من ی تاپیک زده بودم شوهرمنم راضی نمیشد ولی من ی بجه دارم حیف ک تاپیکم ترکید بعضی ...

منم خیلی حرف زدم باهاش حتی مشاور رفتیم قبول نمیکنه 

از لحاظ مالی نمیگم خیلی اوکی هستیم اما خب خونمون داریم ماشین معمولی داریم اوضاعمون هم خوبه نسبتا&nbs ...

میدونم .

ماهم از لحاظ مالی اصلا مشکل نداریم 

ولی شوهرم میگفت بچه سخته بزار ازایران رفتیم بعد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گفتمش بچه هیچ تاثیری نداره تو تفریح ادم با بچه اش تفریح میکنه چمیدونم والا 

چی بگم دوستاش خیلی تاثیر گذاشتن روش .شوهرمن راضی شد اخه پسرمم خیلی بهونه میگرفت. همش مبگفت من تنهام 

اینکار هم ظلم به همسرتون هم به اون بچه اس .بچه آوردن تصمیم دونفری شما فقط به دوستتون نگاه نکنید خیلی ...

اگر همسر من ادمی بود ک کلا بچه دوست نداشت میگفتم اره دوست نداره ممکنه بعد بچه رو قبولش نکنه اما چنین ادمی نیست 

چی بگم دوستاش خیلی تاثیر گذاشتن روش .شوهرمن راضی شد اخه پسرمم خیلی بهونه میگرفت. همش مبگفت من تنهام& ...

خیلی تاثیر گذاشتن شما فکرکن زن دوستش میگفت اینقد این ادم مخ منو خورده ک منم گاهی فکر میکنم بچه اوردن اشتباهه

اینکار هم ظلم به همسرتون هم به اون بچه اس .بچه آوردن تصمیم دونفری شما فقط به دوستتون نگاه نکنید خیلی ...

چرا اینکه او ب فکر سن من نیست ب فکر علاقه من نیست ظلم نیست؟ 4 سال دیگه بگه بچه میخواد و من نتونم و گیرم نیومد ارزو ب دل موندم ظلم نیست؟ او داره فقط ارزوهای خودشو درنظر میگیره

2823
2791
2779
2792