2777
2789

بسم الله الرحمن الرحیم💟

دوست خوبم سلام، به جمع ما خوش آمدید🌸

شب انتهای زیبایی ست برای امتداد فردایی دیگر 

تا زمانی که سلطان دلت خداست😍

کسی نمی تواند دلخوشی هایت را ویران کند! 

شب خوبی برای همه شما آرزو میکنم🌷

🎆هر شب تلاوت یک صفحه از قرآن کریم همراه با تدبر در معانی؛

وعده امشب ما: صفحه چهاردهم قرآن کریم: سوره بقره، آیات ۸۹ الی ۹۳

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم 

🌱 لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ  فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَ نَجَّيْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ كَذلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ🌷

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

تقدیم به روح پاک ۱۴ معصوم (ع) و شفاعت ایشان، فرج امام زمان (ع)، روح پاک عزیزان سفر کرده، سلامتی و عاقبت بخیری و حاجت روایی تک تک شما همراهان گرامی و عزیزانتان😍

التماس دعا🌸

🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸

خیلی خیلی ممنون دوست عزیز که سبب خیر و تلاوت صفحه ای از کتاب آسمانی و زیباترین معجزه خدا شدی، انشاالله به برکت قرآن حاجت روا باشی، التماس دعا.‌..

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
خیلی خیلی ممنون دوست عزیز که سبب خیر و تلاوت صفحه ای از کتاب آسمانی و زیباترین معجزه خدا شدی، انشاال ...

سلام دوست عزیزم، خیلی خوش آمدید🌸 حضور عزیزانی چون شما باعث افتخار ماست ان شاءالله اگر توفیقی و عمری باشه هر شب با هم این حس زیبای تلاوت قرآن را خواهیم داشت😍 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷 بهترین هارو براتون آرزومندم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون که آخر شبی سبب خیر شدین ان شاءالله که به هرچی میخواید برسید

سلام سپاسگزارم به جمع ما خوش آمدید اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم حاجت روا باشید ان شاءالله

ممنون ازتون التماس دعا ثوابش برسه به امواتتون ان شاءالله 

سلام سپاس از وجود پر مهرتون🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم حاجت روا باشید ان شاءالله التماس دعا

انشاءلله بحق حضرت زینب حاجت روا شید 

سلام ممنونم از دعای قشنگتون😍 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 عاقبت بخیر باشید ان شاءالله التماس دعا

سلام ممنونم روحم ارامش گرفت.لطفا برای سلامتی همه از جمله سلامتی من دعاکنید...خیلی گرفتارم...خیلی درم ...

سلام خیلی خوش آمدید😍 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷 ان شاءالله حوائجتون ختم بخیر بشه ان شاءالله به آرزوهای خوبتون برسید. قفل یعنی کلیدی هست. به مشکلات باید به صورت مسأله نگاه کرد که راه حل داره نه به عنوان مشکل و غم وغصه. مطمئن باشید روزهای خیلی خوبی در انتظار شماست🌸

من هم خوندم. 

سلام خیلی خوش آمدید 🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷 بهترین ها رو براتون آرزومندم التماس دعا