2777
2789
عنوان

سرفه های طولانی مدت پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 27 پست
از اونم متخصص ریه نوشت بهش دادم انگار نه انگار

نبولایز بهترین درمان برای سرفه است 

ببرید کلینیک کودک یا بیمارستان دستگاهشو دارن دارو شو بخرید تو دستگاه بریزبد ۱۰ دقیفه بچه تنفس میکنه خیلی خوبه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما تجربه اش رو داشتی؟ من واقعا ناامید شدم پنج ماهه درگیریم

منم مثل شما استارتر عزیز  حتی راهکارهای بچه های عزیز نی نی سایت هم فایده نداشت   😔😔خدا کمک میکنه هیچ غمی اینطوری نمیمونه 

منم مثل شما استارتر عزیز  حتی راهکارهای بچه های عزیز نی نی سایت هم فایده نداشت   😔😔خدا ک ...

اره واقعا معلوم‌نیست چه مریضیه که خوب نمیشه من همه ی راه ها رو تقریبا امتحان کردم حالا فردا برم شربت بنفشه و سرم نمکی بخرم بینیش رو شستشو بدم چهار تخم هم بدم بخوره و بخور رو هم امتحان کنم توکل بخدا شاید جواب دادن

۶سال

سلام من یه روش میگم که تقریبا اسم خفیف یا خاموش هست اول اینکه آب سرد و میوه سرد ماست سرد نخوره داخل ماست هم کشمش گردو یا پونه نعناع بریز  خود ماست هم سردی داره ولی از یخچال نزار یهو نزار جلوی بچه .ممنوع و هر چیزی خیار کاهو  تو پاییز و زمستون و تا جایی که امکان داره میوه بهار و تابستان ندید حتی هندونه هر میوه تو فصل خودش گرمیجات بهتر به شرطی که حساسیت نشون نده هوای خانه مرطوب باشه شبها پیاز شلغم کدو حلوایی سیب پخته به پخته همه اینها هر کدوم یه شب به صورت پخته اولم باید به عنوان مادر خودت بخوری بعد بچه اگه حساسیت نداشت بوی عرق نعناع تو شیشه بو کنه شبها رو سینه اش بستگی داره روغن سیاه دانه روغن بادام تلخ روغن زیتون و روغن بنفشه ببین کدوم حساسیت نداره بریز رو سینه اش ماساژ بده نایلون بنداز بزار بمونه تا صبح از قویترین نوشتم تا ضعیفترین ولی بچه های من به سیاه دانه حساسیت ندارن صبح ها بلند شد از میوه های پخته بده بدن بچه رو گرم و سرد نکنید مخصوصا بعد حمام .از حمام میاد بیرون رو پاهایش آب سرد بریز به روش اجدادمان حمام بفرستید زوفا  آویشن پونه نعناع ختمی پنیرک بستگی داره باز به کدوم حساسیت نداشته باشه با کمی نبات بده ۴ تخم با آب گرم  اینهایی که میگم ممکنه شبها باشه یا صبح و عصر ولی هر روز این کار و کن شربت آویشن خریدم دادم دخترم بهتر شد بعد در این مورد کلیپ های دکتر ضیا ظر اسلامی و مدرن و دکتر خیراندیش و نگاه کن بدن بچه رو هم قوی کن ما فکر میکنیم چطوری قوی کنیم مثلا قلم بگیر گوسفندی یا گوشت گوسفندی ولی پی باید گاوی باشه اینها گرم نخود و بزار بپزه با قلم یا هر چی بچه دوست داره مثل نخود آب یا ماش و بزار بپزه گرم هستش یا تخم شربتی بده با آب ملایم آبگوشت تو وعده هاش باشه سوپ با سبزی تازه و آبلیمو تازه گرم مصرف کنه یا اینکه گردو کشمش بادام اینها عالی تنقلات و حذف کن کاملا خوب میشه بدنش هم قوی میشه نگران نباش ولی طب سنتی درمان های بهتری داره و راستی هر غذای درست میکنی یه حمد بخون اون غذا شفاست  

ببین منم همینم، توروخدا اگه راهی پیدا کردی به منم بگو، اینجا پیدام کن و ریپلای بزن[/QUOTE]

[QUOTE=272922731] ۶سال

سلام من یه روش میگم که تقریبا اسم خفیف یا خاموش هست اول اینکه آب سرد و میوه سرد ماست سرد نخوره داخل ماست هم کشمش گردو یا پونه نعناع بریز  خود ماست هم سردی داره ولی از یخچال نزار یهو نزار جلوی بچه .ممنوع و هر چیزی خیار کاهو  تو پاییز و زمستون و تا جایی که امکان داره میوه بهار و تابستان ندید حتی هندونه هر میوه تو فصل خودش گرمیجات بهتر به شرطی که حساسیت نشون نده هوای خانه مرطوب باشه شبها پیاز شلغم کدو حلوایی سیب پخته به پخته همه اینها هر کدوم یه شب به صورت پخته اولم باید به عنوان مادر خودت بخوری بعد بچه اگه حساسیت نداشت بوی عرق نعناع تو شیشه بو کنه شبها رو سینه اش بستگی داره روغن سیاه دانه روغن بادام تلخ روغن زیتون و روغن بنفشه ببین کدوم حساسیت نداره بریز رو سینه اش ماساژ بده نایلون بنداز بزار بمونه تا صبح از قویترین نوشتم تا ضعیفترین ولی بچه های من به سیاه دانه حساسیت ندارن صبح ها بلند شد از میوه های پخته بده بدن بچه رو گرم و سرد نکنید مخصوصا بعد حمام .از حمام میاد بیرون رو پاهایش آب سرد بریز به روش اجدادمان حمام بفرستید زوفا  آویشن پونه نعناع ختمی پنیرک بستگی داره باز به کدوم حساسیت نداشته باشه با کمی نبات بده ۴ تخم با آب گرم  اینهایی که میگم ممکنه شبها باشه یا صبح و عصر ولی هر روز این کار و کن شربت آویشن خریدم دادم دخترم بهتر شد بعد در این مورد کلیپ های دکتر ضیا ظر اسلامی و مدرن و دکتر خیراندیش و نگاه کن بدن بچه رو هم قوی کن ما فکر میکنیم چطوری قوی کنیم مثلا قلم بگیر گوسفندی یا گوشت گوسفندی ولی پی باید گاوی باشه اینها گرم نخود و بزار بپزه با قلم یا هر چی بچه دوست داره مثل نخود آب یا ماش و بزار بپزه گرم هستش یا تخم شربتی بده با آب ملایم آبگوشت تو وعده هاش باشه سوپ با سبزی تازه و آبلیمو تازه گرم مصرف کنه یا اینکه گردو کشمش بادام اینها عالی تنقلات و حذف کن کاملا خوب میشه بدنش هم قوی میشه نگران نباش ولی طب سنتی درمان های بهتری داره و راستی هر غذای درست میکنی یه حمد بخون اون غذا شفاست  

من برا سرفه ام این کار و کردم خوردن آب سرد میوه سرد و هر چیزی دیگه ای که سرد باشه ممنوع شبها پیاز یا به یا سیب یا کدو حلوایی یا کدو خورشتی یا شلغم آب پز هر کدوم دوست داری هر روز یکی بخور صبح ها یک ساعت بعد صبحانه و یا عصرانه دم نوش زوفا یا ختمی یا آویشن یا پونه یا نعناع یا پنیرک هر کدوم دوست داری با طبعت سازگار هست میل کن  بعد تو وعده غذایی هر روز یه سوپ گرم همراه با سبزی تازه و آبلیمو نوش جان کن و تخم شربتی یا ۴ تخم شبها قبل خواب که بعدش هم چیزی نخوری یادت نره هوا مرطوب باشه و ماسک استفاده کن تو فضای بیرون هوای سرد وارد ریه نشه و بعد حمام گرم و سرد نکن خودت و بعد شبها روغن مالی کن اگه به روغن سیاه دانه حساسیت نداری اول اون اگه نه روغن بادام تلخ روغن بنفشه یا زیتون بزن رو سینه نایلون بنداز بزار بمونه تا صبح رعایت کنی خوب میشی طب سنتی و دکتر ضیا و خیراندیش درمانهای دارم کلیپهاشون و نگاه کن و رعایت کنی خوب میشه فقط بچه است ببین حساسیت نداشته باشه بچه های من حساسیت ندارن در ضمن بدنش و قوی کن یعنی تغذیه به روش اجدادمان حالا اگه خواستی میگم چطور بدن بچه رو قوی کنی البته باز کلیپ ها ی زیادی هست سبک زندگی رو به روش باستانی جلو ببرید

من برا سرفه ام این کار و کردم خوردن آب سرد میوه سرد و هر چیزی دیگه ای که سرد باشه ممنوع شبها پیاز یا ...

عزیزم مرسی که وقت گذاشتی 

خیلی راهکارهای خوبی دادی 

از امشب قفسه سینه و گلو و پیشونیش رو با سیاه دونه ماساز دادم 

دمنوش هم تا دلت بخواد بهش دادم 

این وند روز تب هم میکرد که خداروشکر تبش بهتر شده ولی همچنان سرفه می‌کنه مخصوصا اگر فعالیت کنه یا بدو بدو کنه 

متاسفانه خیلی بدغذاست جیگر منو خون کرده هر وی میارم بخوره کلی قبلش گریه میکنه 

اصلا به شلغم و سیب پخته لب نمیزنه اگر هم به زور بدم بالا میاره

ببین منم همینم، توروخدا اگه راهی پیدا کردی به منم بگو، اینجا پیدام کن و ریپلای بزن

عزیرم من پسرم رو باز بردم دکتر عفونی سه جلسه براش بخور نوشت ولی تاثیری چندانی روی سرفه هاش نداشت 

یه اسپری هم داد گفت تا یک ماه اونو استفاده کنم 

خداروشکر آبریزش بینیش کمتر شده و یه کم راحتتر نفس میکشه 

عزیرم من پسرم رو باز بردم دکتر عفونی سه جلسه براش بخور نوشت ولی تاثیری چندانی روی سرفه هاش نداشت&nbs ...

سلام عزیزم،مرسی که گفتی،منم هفته ای یکبار میبرم پیش فوق عفونی،براش عکس لوزه نوشته

سلام عزیزم،مرسی که گفتی،منم هفته ای یکبار میبرم پیش فوق عفونی،براش عکس لوزه نوشته

سلام عزیزم میشه لطفا بگی پسرت با چه دارویی خوب شد دقیقا پسر منم پارسال که پیش میرفت همینجوری بود امسالم دوباره از اول گهر اینجوری شده خوب نمیشه 

2790
2778
2791
2779
2792