2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی شیک و مجلسی و خوب بود چیه بابا من خودم یک عالمه جهار خریدم نصفش ات و اشغال بود اگه عقل الان رو ...

اره منم عاشق سادگی ام حس میکنم ارامش میگیرم 

انشالله خوشبخت بشی زیبا🌸

استارتر محترم لطفا به سوالات زیر پاسخ دهید😌💖 🌼سن زوج و زوجه 🌼شغل زوج و زوجه 🌼چه مقد ...

عزیزم من 23سالمه شوهرم 25

من معلمم و همسرم تکنسین داروخونه

حدود 500 تومن هم هزینه کردیم 

اسی خوشبخت بشی الهی.

عروسی هم گرفتی؟

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷
همه اوايل خرج ميكنن شوهرم ميگه انگار ده تا زن گرفتم  ولي حرص ميخورم از خرج كردنش يامسافرت هايي ...

خداکمکتون کنه إن شالله. من فکرمیکردم ایناخیلی خوشبختن که اینجوری خرج میکنن. گوشی صدمیلیونی. جشن‌های صدتومنی سفر تفریح ولباسهای سی میلیونی. یکساله عقدهستن. الهی هرچه زودتربری سرخونه زندگیت. 

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
تاب خوردن و خرج کردن یه طرف قضیس. ب نظرمن ک کسی نیست از دخالتای بیجا در این دوران بی نصیب مونده باش ...

ایناکه خیلی خوشن. دختره زبون داره اجازه نمیده هیچکس براش دخالت کنه

.اللهم صل علی محمدوال محمد.

بسیار عالی عزیزدلم،   مبارکتون باشه انشالله، انشالله همیشه با نشاط و آرامش از زندگیتون لذت ببرید، فضای پذیرایی  رنگ ها خیلی گرم و خوب، عااشق  رو تختیتون  شدم فوق العاده  عالی هم رنگ هم مدل، جسارتا  چند نکته، بهتر ناهار خوری نزدیک آشپزخونه  باشه، روی تخت دو سه تا بالش و کوسن دیگه اضافه کنید خیلی جلوه اش بیشتر میشه، و جای چند تا گلدون هم اتاق خواب،  پذیرایی  و آشپزخونه  خالیه  ببخشید جسارت کردم نظر دادم،  باز هر جور سلیقه ی شما هست بانو، موفق و موید باشید گلم❤

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز