2821
2789

عزیزم مبارکت باشه خیلی وسایلات قشنگن. منم یه ساله اومدم خونه خودم ولی اصلا خونمو دوست ندارم خیلی قدیمی ساز و زشته هرجاشو که نگاه میکنم حالم گرفته میشه . اصلا حس تازه عروس بودن ندارم خیلی مسخرس

وااای چقققققدر همه چیت خوشگله. من بینهایت دوست داشتم. مثلا یکی گفته بود روتختیت ساده هست اما من عاشقش شدم. 

مبارکت باشه عروس خانوم. ان شاءالله خوشششششبخت شی. فقط بنظرم همینطور که بقیه گفتن جای میزناهارخوری و مبل بهتره عوض شه. چون قاعدتا میز ناهارخوری باید کنار آشپزخانه باشه و مبل باید از آشپزخانه دور باشه و کنار پنجره باشه

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مرسی عزیزم😍

به نظرم جای مبلمان و میز ناهار خوری را عوض کن .بعدم سعی کن ناهار خوری را روی فرشت نذار .ناهار خوری را بزار کنار آشپز خونه .مبلمان را بزار بعد اون و فرشاو پهن کن تا اگه کسی اومد خونت جا نبود رو مبل رو فرش بشینه .زیادم کف خونت خالی نباشه 

عزیزم مبارکت باشه خیلی وسایلات قشنگن. منم یه ساله اومدم خونه خودم ولی اصلا خونمو دوست ندارم خیلی قدی ...

ان شاءالله کنار همسرت خوشبخت باشی. مهم همینه عزیزم

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم

وای عزیزم چقد شیککککک و زیبا

من عاشق سرویس خواب و مبلات شدم

به سلامتی و دل خوش

ایشالا خوشبخترین عروس دنیا باشی

چقد شد کل قیمت جهازت؟

دعا کن همه مجردا ازدواج کنم

منم خیلی دلم میخواد واس خودم مستقل شم ، ازدواج کنم یه خونه داشته باشم با سلیقه خودم بچینم

https://abzarek.ir/service-p/msg/1099067

استارتر محترم لطفا به سوالات زیر پاسخ دهید😌💖

🌼سن زوج و زوجه

🌼شغل زوج و زوجه

🌼چه مقدار برای حهیزیه هزینه شده است

🌼🌼با تشکر از پاسخگوی شما😌😌🌼🌼

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘

عالیه به خوشی ایشالا دوتا پیشنهاد میدم هر وقت در توانت بود انجام بدی خوشگل ترم میشه خونت :

۱ جای مبل و میز ناهارخوری رو عوض کن 

۲ احساس کردم دیوار خونت گچه و رنگ نداره برات مقدور بود یه رنگ گرم بزن رو دیوارا و دیوار اصلی رو یه کاغذ دیواری ساده و شیک بزن عالی تر میشه ❤️🥰

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎