وااای چقققققدر همه چیت خوشگله. من بینهایت دوست داشتم. مثلا یکی گفته بود روتختیت ساده هست اما من عاشقش شدم.
مبارکت باشه عروس خانوم. ان شاءالله خوشششششبخت شی. فقط بنظرم همینطور که بقیه گفتن جای میزناهارخوری و مبل بهتره عوض شه. چون قاعدتا میز ناهارخوری باید کنار آشپزخانه باشه و مبل باید از آشپزخانه دور باشه و کنار پنجره باشه
برای سلامتی و فرج امام زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
به نظرم جای مبلمان و میز ناهار خوری را عوض کن .بعدم سعی کن ناهار خوری را روی فرشت نذار .ناهار خوری را بزار کنار آشپز خونه .مبلمان را بزار بعد اون و فرشاو پهن کن تا اگه کسی اومد خونت جا نبود رو مبل رو فرش بشینه .زیادم کف خونت خالی نباشه
عالیه به خوشی ایشالا دوتا پیشنهاد میدم هر وقت در توانت بود انجام بدی خوشگل ترم میشه خونت :
۱ جای مبل و میز ناهارخوری رو عوض کن
۲ احساس کردم دیوار خونت گچه و رنگ نداره برات مقدور بود یه رنگ گرم بزن رو دیوارا و دیوار اصلی رو یه کاغذ دیواری ساده و شیک بزن عالی تر میشه ❤️🥰
بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎