2777
2789
اگه دوست داری گره های مالی ات تو زندگیت باز بشه و گشایش مالی داشته باشی هر شب بعد از نماز عشا دو رکعت نماز وتیره بخوان به اینصورت که این نماز بصورت نشسته است ودررکعت اول یک حمد ویکبار سوره واقعه راباید بخونی در رکعت دوم یکبار حمد و سوره توحید را بخون فو ق العاده است حتما بعد از مدتی چنان دری مالی روت باز میشه که تصورش را هم نمیکنی به شرطیکه هرشب بخونی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

In namazi ke shoma gofti ... nafeleye esha hastesh ke mostahabe tosh hatman 100 aye khonde beshe ... va baraye afradi ke namaze shab nemikhonan khobe ta feizi nasibeshon beshe ...

Hamishe namazo doao qoran kar goshs bode
Enshala hame hajat rava shan
آلاء جون 20 اردیبهشت ساعت 3:20 ظهر پا گذاشت به بهشت کوچیکه ما ... خدایا شکرت حالا 2تا فرشته دارم ... ترنم جون ... آلاء جون
با اجازه ...
ثبت نام هفته هشتم شروع شد
اونایی که نی نی میخوان معجزه در راهه ....
ختم دسته جمعی حدیث کساء در روز جمعه بعد از نماز ظهر
خانمهای منتظر نی نی در صورت ثبت نام سن و ماه اقدامتون را بفرمایید
خانمهای باردار شمام میتونید به نیت سلامتی نی نیاتون تو ختم شرکت کنید

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=690406&PostID=29401121#29401121
مینا صراف:نه عزیزم نافله همیشگی نیست ولی اگه اثرشو تو زندگیت ببینی خودت دلت نمیاد دل بکنی و نخونی چون میدونی یکی از برکات سوره واقعه همین برکت مادی و زیادی مال است

چندسال پیش میخوندم ولی یادم نمیادچه اتفاقاتی افتادنمیدونم چندسال پیش ی سالش گشایش خوبی داشتیم شایدواسه همون بوده من واسه ثوابش میخوندم

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری