2789
عنوان

کنکور مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 25 پست
عه واقعا؟؟؟ من اتاق عمل قبول شدم سال اول سراسری و واقعنم نمیخوندم ،تیزهوشانم بودم و همه میگن تو باهو ...

اره عزیزم 

عزیزدلمممم قطعا میتونی خیلیا شرایط مثل شما داشتن 

بخدا که اصلا عقب نیستید 

مصاحبه زوج کنگاوری از کانون رو بخونید 

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 
نه عزیزم به این حرفا توجه نکن برا پزشکی و دندونم همینا رو میگن  برا سرمایه هم وام میشه گرفت یا ...

اره دارو ک سال اول هدفم بود عاشقش بودم بهش نرسیدم یعنی اونموقه نمیخوندم الان میگم کاش ۱۸سالگی کمتر بازیگوشی میکردم ولی حالا میخوام قوی شروع کنم چون قبول نشم دق میکنم و نهایت تلاشمو خواهم کرد ایشالا

توام مطمعنم امسال اونی ک میخای قبول میشی فقط از صب تا شب باید بشینی خوبه خوب بخونی خلاصه تمام حرفای انگیزشی همینه قوی برو جلو ک هدفت نزدیکه خانم دکتر😍💪💪

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اره عزیزم  عزیزدلمممم قطعا میتونی خیلیا شرایط مثل شما داشتن  بخدا که اصلا عقب نیستید&n ...

باشه چشم میخونم 

زوج؟

اتفاقا منو نامزدم باهم میخایم دوباره کنکور بدیم😁😁😁

باشه چشم میخونم  زوج؟ اتفاقا منو نامزدم باهم میخایم دوباره کنکور بدیم😁😁😁

آره عزیزم 😍

ای جانم چقدر شبیه شما

سی و خردی سنشون بوده اما عاشق پزشکی بودن 

دوتاشون هم شغل آزاد داشتن 

کنکور میدن و معجزه میکنن جفتشون پزشکی کرمانشاه قبول میشن

اره دارو ک سال اول هدفم بود عاشقش بودم بهش نرسیدم یعنی اونموقه نمیخوندم الان میگم کاش ۱۸سالگی کمتر ب ...

شما مطمینم لیاقتش رو دارین که بعد اینهمه سال هنوزم به فکر هدفتونین😍😍

نمونه های شبیه شما خیلین آبجی که الگو آن واسه بقیه شما هم کاری کنین الگو شین😍

دورت بگردم آبجی نازم ممنونم واقعا 😍♥️

شما مطمینم لیاقتش رو دارین که بعد اینهمه سال هنوزم به فکر هدفتونین😍😍  نمونه های شبیه شما خیل ...

مرسی عزیزم توام لیاقتشو داری مطپعنم ب هدفت میرسی با قلب مهربونی ک داری😍😍💪💪💪

فیزیوتراپی

چون الان شما فاصله گرفتی چند سال از درس و رتبت به طور منطقی زیر ۴۰۰۰ نمیشه

از طرفی فیزیوتراپی اینده شغلی بهتری داره 

دندون هم یکم چندشه ، هم خیلی دردسر داره 

شما مطب خودتو هم بزنی ، خطاست دیگه ، خطای پزشک و فیزیوتراپ متاسفانه پذیرفته شدس ولی اگه به اشتباه دندون یکیو خراب کنی عذر میخوام هفت جدتو میکشه جلوی چشمات 

وی متاهل میباشد و ۲۰۶ سفیدش تنها  به همسر وی تعلق دارد. قضاوت نفرمایید😂🌻

استارتر به نظرم اصن از الان به رشته فک نکن..فقط به رتبه خوب فک کن...رتبت که خوب بشه هررررچی دوست داری میتونی انتخاب کنی و بری اونوقت بعد کنکور هم وقت برا تحقیق زیاد داری...اگه بیشتر نظرت رو دندونه و دانشگاه دولتی بخون برا رتبه زیر ۶۰۰ و تا رتبه ۲۰۰۰ هم اگه بشی میتونی پزشکی و فیزیو رو بیاری...البته دندون تا رتبه ۱۰۰۰ هم احتمالش هست بیاری ولی شهرای دور یا دانشگاه آزاد....در کل فقط به رتبه خوب فک کن بعدا وقت برا فکر کردن و تحقیق هست

منم پرستارم و میخوام از طرح و شغل گند پرستاری انصراف بدم دوباره برا کنکور بخونم😒....ایشالا موفق بشی ...

متاسفانه اصلا قدر زحمتای پیراپزشکیارو نمیدونن بهت حق میدم