2777
2789
عنوان

وی ....... پی ...ان

209 بازدید | 16 پست

راهب برای نصب فیل/تر  شک/ن می‌دونید که به گوگل پلی ربط نداشته باشه؟ به شدت نیاز دارم اما هیچ جا پیدا نمی‌کنم. هر کدومم که قبلا داشتم کلا قطع شده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نیاز دارم☹️ولی نیست

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

نصف پستهای من همه جا شده این جواب

با یه پ روکسی برید تلگرام

سرچ کنید tor

بگیرید نصب کنید بعد ربات پیازی فعال کنید به همه جا سرک بکشید.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

سلام عزیزم 

من یکی از یه آقاهه توی روبیکا خریدم خیلی عالیه 

برنامه ش روهم خودس برام فرستاد . اصن هم قطع نشده تاحالا گوش شیطون کر 🥴 اول میده تست کنی بعد اگه راضی بودی واسش واریز میکنی . میخوای شمارشو بدمت ؟ فقط بگو که از طرف منی . فاطمه یاری

نصف پستهای من همه جا شده این جواب با یه پ روکسی برید تلگرام سرچ کنید tor بگیرید نصب کنید بعد ربات ...

منی که تلگرام ندارم چی میشه از روبیکا فیلترشکنو برام بفرستید

مامان آقا ارتام وسوگندخانوم
سلام عزیزم  من یکی از یه آقاهه توی روبیکا خریدم خیلی عالیه  برنامه ش روهم خودس برام فرست ...

تو روبیکا وی -پی ان خریدید؟

حسسسسسسسسسن خطرناکه حسنننننننننننننننن

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
منی که تلگرام ندارم چی میشه از روبیکا فیلترشکنو برام بفرستید

من نه روبیکا دارم نه بناست نصب کنم.

به نظر من هر برنامه ایرانی که می‌خواید رو نصب کنید به جز روبیکا. مثلا شماره دوست یکی از فامیل های ما اضافه شده به روبیکا من. یا اکانت اینستا رو اضافه می‌کنه به روبینو. بدون هیچ اجازه‌ای. 

تو روبیکا وی -پی ان خریدید؟ حسسسسسسسسسن خطرناکه حسنننننننننننننننن

اره چ ایراده داره ؟ خب از کجا باید میخریدم ؟ توی بازار دو بار خریدم و هر دوبارش ۳ روز هم وصل نبود و قطع شدن . ولی این یکی ۳ هفته بیشتر که وصله و خودش هم تصمینش کرده . میگم که اول میده تست کنی بعد ازت پول میگیره . راضی نبودی هیچی بهش نمیدی 

اره چ ایراده داره ؟ خب از کجا باید میخریدم ؟ توی بازار دو بار خریدم و هر دوبارش ۳ روز هم وصل نبود و ...

منو به حاشیه نبرید.

اگر حس میکنید نرم افزارهای ایرانی مشکلی ندارن کار خودتونو بکنید.