2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول یه خط افتاد یهو جمع شد نموند بیخیال شدم یه روز بعدش رفتم نگاه کردم اینو دیدم

ببین خط دوم بعد از ده دیقه بیفته،خط تبخیره و معتبر نیست..یکی دیگ بزن

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 

امروز یکی تاپیک زد میخوام بچمو سقط کنم چندتا قرص خوردم تا سقط بشه، چند روز پیش یکی گفت بچه نمیخوام باردارم ، حالا ما میخواییم باردار باشیم ولی هرکدوممون به نحوی درگیریم، ادم میمونه تو این زندگی🥺☹️

یعنی میشه مثبت کاذب باشه

منظورم اینه بزار از موعدت بگذره بعد بزن ، من جلو خودمو گرفتم تا بعد پریودی بزنم اگه موعدم عقب بی افته هرچند که بعید میدونم چون تمام علائم پریودیو دارم حتی شنیدم نزدیک پریودی سطح Lh بالا میره و ترشحات داریم (تقریبا مثل زمان تخمک گذاری) منم الان همین ترشحاتو دارم ۱۸ام هم تاریخ موعدمه 🥺☹️

منظورم اینه بزار از موعدت بگذره بعد بزن ، من جلو خودمو گرفتم تا بعد پریودی بزنم اگه موعدم عقب بی افت ...

گلم من ۲۰ روز از موعدم رفته البته ناگفته نماند نامنظمم