2777
2789
منم دخترم اسمشو دوست نداره  دلمو خورده همه ش میگه عوضش کن  پدرش اسمشو گذاشته از این بابت ...

اسمش چیه؟

دختر من ۳ هفته دیگه دنیا میاد ..نمیدونی چقدر سخته برام اسم انتخاب کردن .همش فکر اینم بزرگ شه دوسش داره یا نه

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسمش چیه؟ دختر من ۳ هفته دیگه دنیا میاد ..نمیدونی چقدر سخته برام اسم انتخاب کردن .همش فکر اینم بزرگ ...

اجازه میدین نگم چون چندین بار هم جلوی عمه و خاله ش گفته میترسم شناسایی بشم ولی اسم زشتی نیس خدایی 

اما دخترم یه مدته بند کرده میگه دوستش ندارم 

قدیمیه و از این حرفا 

دخترم ۱۳ سالشه 

حالا هم میگم عوض کنم به اسم جدید شاید کسی صداش نزنه 

استارتر میخوای عوض کنی تا سنت کمه انجام بده هرچی سنت میره بالاتر دید بقیه عوض میشه نسبت به این‌تغیر بعدم آدمای بیشتری وارد زندگیت میشن حالا هی بگو اسمم اینه نه اون

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
اسمش چیه؟ دختر من ۳ هفته دیگه دنیا میاد ..نمیدونی چقدر سخته برام اسم انتخاب کردن .همش فکر اینم بزرگ ...

اره واقعا انتخاب اسم یکی از سخت ترین مسائله ، امیدوارم در برکت باشه 😍 و اسمی انتخاب کنید ک همیشه بروز بوده و هس

اجازه میدین نگم چون چندین بار هم جلوی عمه و خاله ش گفته میترسم شناسایی بشم ولی اسم زشتی نیس خدایی&nb ...

اولش سخته دیگه تا همه عادت کنن

اره واقعا انتخاب اسم یکی از سخت ترین مسائله ، امیدوارم در برکت باشه 😍 و اسمی انتخاب کنید ک همیشه بر ...

چون خودم اسممو دوست ندارم برام خیلی سخته انتخاب. دارم دیونه میشم دیگه

اره خب درست میگید . ولی موندم چ اینی بذارم ک همیشه دوستش داشته باشم

تو مدرسه و کلاسایی که میری نگاه کن ببین هم سنات چه اسمی دارن بینشون انتخاب  کن