چ اشکال داره آدم تا اخر عمرش مجرد بمونه من خودم تو اون سنی که دلم ازدواج میخواست هیج وقت نشد برام . الان هم تا کسی بدلم نشینه دوست ندارم ازدواج کنم . کلا نسبت به ازدواج بی خیال شدم . خیلی از زندگی ها هم میبینم برام بی اهمیت شده اونهایی که سن بالایی دارن و ازدواج نکردن جواب بدن
منم ۳۴ سالمه مجردم. واقعیتش خیلی خیلی از ته دلم میخوام که ازدواج کنم. البته ازدواج خوب . ولی خب ظاهرا خواست خدا یه چی دیگه هست تا حالا تو عمرمم حتی یک نفر منو نخواسته در صورتیکه همه میگن دختر خوبی هستی. ظاهرمم خوبه والا فقط قدم خیلی بلند نیست. حسرت همه چی به دلم اینقدر موند که دیگه به تنهایی عادت کردم. فقط تو این دنیای به این بزرگی دلم برا مادرم میسوزه که روز به روز داره پیر میشه ولی خوشی های زندگیمون رو نمیبینه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ناراحت نباش منم قدم کوتاس و مشکلات زیاد داریم خواستگاری ندارم....
ناراحت نیستم دیگه دلم هیچی نمیخواد . منم قدم کوتاه اتفاقا . میگم که وقتی نیست من الان باید بچه ام حداقل کلاس اول بود . نه اینکه اینجا پست بزارم . البته اونهایی هم که ازدواج کردن همچین مالی نیستن من فقط از یه چیز ناراحتم کاش حداقل اونی که دوست داشتم و سر راهم قرار گرفت میشد اونم نشد کلا دیگه بی خیال شدم
خدایا به حق لحظه به لحظه سجده های امیرالمومنین در ابن شب بزرگ قسمت میدهم گره از ازدواج همه دختران از جمله دختران این تاپیک بگشای و سال دیگه این موقع با دل خوش روز مرد رو به همسرانمون تبریک بگیم
منم قدم بلند نیست .شاید به خاطر اینه که مجرد موندم
شما احتمالا معرف نداری کسی باشه شما رو معرفی کنه صد درصد ازدواج میکنید . من دخترهای مثل شما زیاد دیدم که با معرفی ازدواج کردن تازه دوتا شغل هم داری احتمالا تا الان شناسایی نشدی وگرنه میرفتی