2789
عنوان

تجرد قطعی

| مشاهده متن کامل بحث + 1998 بازدید | 37 پست

منم ۳۴ سالمه مجردم. واقعیتش خیلی خیلی از ته دلم میخوام که ازدواج کنم. البته ازدواج خوب . ولی خب ظاهرا خواست خدا یه چی دیگه هست تا حالا تو عمرمم حتی یک نفر منو نخواسته در صورتیکه همه میگن دختر خوبی هستی. ظاهرمم خوبه والا فقط قدم خیلی بلند نیست. حسرت همه چی به دلم اینقدر موند که دیگه به تنهایی عادت کردم. فقط تو این دنیای به این بزرگی دلم برا مادرم میسوزه که روز به روز داره پیر میشه ولی خوشی های زندگیمون رو نمیبینه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ناراحت نباش منم قدم کوتاس و مشکلات زیاد داریم خواستگاری ندارم....

ناراحت نیستم دیگه دلم هیچی نمیخواد . منم قدم کوتاه اتفاقا . میگم که وقتی نیست من الان باید بچه ام حداقل کلاس اول بود . نه اینکه اینجا پست بزارم . البته اونهایی هم که ازدواج کردن همچین مالی نیستن من فقط از یه چیز ناراحتم کاش حداقل اونی که دوست داشتم و سر راهم قرار گرفت میشد اونم نشد کلا دیگه بی خیال شدم

منم قدم بلند نیست .شاید به خاطر اینه که مجرد موندم

هی خواهر اقبالمون باهامون نیست وگرنه خیلی از من و شما هم قدکوتاه ترن همون اول جوونی ازدواج موفق داشتن. نه به قده با اقبال هست 

ای خدا دلمان مرد از بس زنده ایم برای هیچ.

خدایا به حق لحظه به لحظه سجده های امیرالمومنین در ابن شب بزرگ قسمت میدهم گره از ازدواج همه دختران از جمله دختران این تاپیک بگشای و سال دیگه این موقع با دل خوش روز مرد رو به همسرانمون تبریک بگیم

منم قدم بلند نیست .شاید به خاطر اینه که مجرد موندم

شما احتمالا معرف نداری  کسی باشه شما رو معرفی کنه صد درصد ازدواج میکنید  . من دخترهای مثل شما زیاد دیدم که با معرفی ازدواج کردن تازه دوتا شغل هم داری احتمالا تا الان شناسایی نشدی وگرنه میرفتی

دخترها بخوان ازدواج کنن خیلی شرایط میخوان یکیش اینه که خونه شون باید لوکس باشه تا خواستگار بپسنده &n ...

دقیقا حالا فقط ک خونه نیست قبلا یه خاستکار داشتم گفت چون تو خانواده ات پر جمعیته بدرد هم نمیخوریم.. مسخرههه